Edgar 1977 rep 10001_1024x1531

Et trivelig sted

Øvre Sæter og laksen IX

- Et trivelig sted, er tittelen da Tidens Krav er på besøk hos Valborg og Edgar Landsem ved Øvre Sæter Camping i 1977. Vertskapet var i full sving med arbeidet i kiosken og på plassen, men de tok seg likevel tid til en liten prat. - Jeg er jo lærer av yrke så dette må vel kalles en bibeskjeftigelse. En ganske interessant sådan, sa Edgar til avisa. Ellers hadde Driva oppslag på at Surna nesten vart tørrlagt etter stans i Trollheims Kradftverk:

Reportasjene her - over fra Tidens Krav og unde fra Driva - taler for seg.

 

Kanskje nettopp du husker noe om dette fra 1970-åra og laksefisket i Surna, og kan fortelle til leserne på Trollheimsporten - bruk: redaktor@trollheimsporten.no.

Trollheimsporten vil utover sommeren og laksesesongen komme med ulike drypp fra utklippsbøkene til Edgar Landsem. Her er det nemlig svært mye interessant laksestoff opp gjennom åra fra 1972 - 40 års historie neste år. Er du ekstra interessert finner du alt dette stoffet under Willys arkivdykk og Edgar Landsem under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida - bare klikk deg fram!

Trollheimsporten hadde denne reportasjen om synspunktene til Edgar - noe oppsiktsvekkende - Laksefiske en krevende øvelse!