Storlirennet 2024

Målgang på fotballbanen på Skogsletta, som viser 2 publikummere og en fotograf ved mållinja. Vinner i blå drakt ser på klokka.
Mali Eidnes Bakken og Berit Mogstad- arkivfoto

Topp-plasseringer til våre lokale løpere

Sterke prestasjoner av våre lokale løpere i Storlirennet på lørdag, med pallplasser til Mali Eidnes Bakken, Berit Mogstad og Olav Fugelsøy.

I overkant av 750 løpere stilte til start på årets Storlirenn. Den 36 km lange løypa går fra Storlien i Sverige til Grova Skisenter i Meråker.

I klassen for damer senior gikk Mali Eidnes Bakken fra Rindal IL inn til 2.plass i på tiden 1.16.36, fulgt av Berit Mogstad, Strindheim Il og Surnadal på 3.plass med tiden 1.17.28 .
Klassen for damer senior ble vunnet av Tale Bruheim Breding fra Henning Skilag.

I klassen for herrer junior ble det også pallplass. Olav Fugelsøy fra Surnadal IL,  gikk inn til en sterk 2.plass på tiden 1.10.50. Juniorklassen ble vunnet av Vemund Totsås Johnsborg fra Leksdal IL. Halvor Kvennås fra Byåsen IL ble nummer 3.
Her gikk også Abel Sæterbø Råen, Surnadal IL,  inn til en 30.plass på tiden 1.29.39.

I klassen for herrer senior gikk Erik Løfald, Rindal IL inn til en flott 25.plass. Han brukte 1.14,15 på den 36 km lange løypa.