Onsdag
Onsdag Skyet
16°
Skyet
Svak vind
Torsdag
Torsdag Skyet
21°
Skyet
Svak vind
Juledag 2008

Edgars fotoarkiv på 1. juledag 2012

Juledag på Kattemsetra i 2008

 
Edgars Fotoarkiv finner du her under På Porten (der du også finner mange andre arkivsider - blant anna Willys arkivdykk) når du er på Hovedsida. Sjå også Edgars fotoarkiv 2010, Edgars fotoarkiv 2011 og Edgars fotoarkiv 2012. Dette finner du under Edgars fotoarkiv 3! Sjå også Edgars Fotoarkiv 1 og Edgars Fotoarkiv 2. Det er mye å finne fra Edgar Kattem på Trollheimsporten. Utgangspunktet er Edgars Fotoarkiv under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.
 
Har du kommentarer eller innspill til dette bruk redaktor@trollheimsporten.no.


 


Alltid fint å sjå når sola kjem opp aust for Kvengrøhåmmåren.
(Hadde vel dette motivet for noen år sida på "Porten",
men håper at leserne tåler å sjå årets utgave.)


En fin juledag
Starten på første juledag var super, omkring to kuldegrader, vindstille og ca. 5 cm med tørr pulversnø oppå sikker skare. Det gjorde årets juletur bortover til Kattemsetra uvanlig lett. Men i tolvtida kom ei lita regnskur (!), nok til at den kalde snøen iset litt på skia. Men det var kanskje bare en fordel, det kan gjøre godt at det bremser litt i utforkjøringene ned Heggems- og Kattemsliene. De kan være krevende nok for en tilårskommen koffertløper!
 
Måtte naturligvis være inne på setra til klokka passerte halv tolv, da kom sola fram på austsida av Kvengrøhåmmåren. Det er like fint kvar juledag når det er klart ver å stå og sjå ut gjennom glaset på sørsida av seterstøggu når sola såvidt kikker fram over horisonten der aust for "Håmmår'n".
 
Seterløa nærmest og seterhuset lenger mot bygda. En fin solgløtt oppe i Tifjellet.
 
Fint spill av sol og skygge i nysnøen aust i Resfjellet.
 
Et siste glimt av Resfjellet før en må begynne å konsentrere seg om utforkjøringen ned liene.