To fotballag på en fotballbane
Surnadal Menn Senior A møtte Melhus IL på Alti Park

0 poeng på sesongens første hjemmekamp

Publisert

Lørdag 13. april var det klart for Surnadal sin første hjemmekamp for sesongen. Det var godt oppmøte på Alti Park i finværet men mye vind. Avspark klokken 15.00, og bortelaget sparket i gang kampen.

Fotballag får på banen før kampstart
"Blått blod" ble spilt da spillerne gikk ut på banen med blå røyk.

Startoppstilling:

Snekvik
Bæverfjord- Dalsegg Sæter - Smevoll - Mogstad
Næss- Todalshaug - Hyldbakk Kvande
Hauglann Talgø - Fiske Kvande - Gjul

Mange mål men lite poeng

25 minutter spilles før Melhus får ett frispark som etter mye frem og tilbake foran keeper ender med scoring.
Det blir ingen flere mål fra noen av lagene i første omgang, og frem til pause står stillingen dermed 0-1.

2. omgang begynner og etter 9 minutter inne i kampen utlikner Surnadal til 1-1. Surnadal får en corner Dalsegg Sæter slår inn mot mål hvor Tore Bæverfjord står klar og setter den pent i mål.
70 spilte minutter og Melhus går opp i ledelsen igjen, 1-2.

To fotballag på en fotballbane.
Surnadal feirer sesongen og kampens første mål.

Ikke lenge etter får bortelaget en straffe ikke alle er enige med, straffen ender i scoring og Melhus leder 1-3.

Et fotballag skal ta straffe
Straffespark til Melhus.

Håpet kommer tilbake når Smevoll etter 82 minutter scorer og resultatet står 2-3 med kun 8 minutter igjen av ordinær spilletid.

Fotballag på en fotballbane
Feiring etter Smevoll sørger for Surnadal sitt andre mål både i kampen her og sesongen.

Dessverre holder det ikke med de 8 minuttene eller de 3 minuttene som kom i tillegg og Melhus stikker derfor av med 3 poeng fra Alti Park. Stillingen ble dermed 2-3.

Les hele referatet fra kampen på Surnadal IL Fotball sin Facebookside.