1.Runde NM Fotball

Fotballspillere i blå og hvite drakter
Surnadal Il møtte Træff i første NM-runde onsdag

Træff ble for sterke

Surnadal IL Herrer møtte Træff på Reknesbanen i den første ordinære runde i NM i fotball. Træff ble for sterke og vant til slutt kampen 5-1.

Tidlig scoring til hjemmelaget

Træff fikk et tidlig mål, da de tok ledelsen 1-0 etter 5 minutter ved Kristian Torsheim Selmer. Ikke lenge etterpå, i det 16.minutt utlignet imidlertid Surnadal til 1-1 ved Tore Næss.

Flere scoringer ble det ikke før i slutten av 1.omgang, da Træff gikk opp til 2-1 i det 44.minutt og kunne gå til pause med en ettmålsledelse. Målscorer her var Dino Okanovic.

Tre mål i andre omgang

Træff fikk en ny tidlig scoring i 2.omgang ved Nikolai Viken Tornes. Dino Okanovic kunne notere seg for en ny scoring etter 60 minutter da Træff gikk opp til 4-1. Træff sin siste scoring går via en Surnadal spiller, og sluttresultatet blir 5-1 til Træff, som da går videre til andre ordinære runde.

Surnadal Il stilte med følgende lag onsdag kveld:

Torstein Snekvik - Andreas Dalsegg Sæter, Henrik Aasbø Kvande, Lars Mogstad - Ingebrigt Løfaldli, Tore Næss, Sindre Hyldbakk Kvande - Viljar Fiske Kvande, Vegard Gjul og Adrian Bjørseth Svensli.

Frikk Haugland Tande, Stein Todalshaug, Håkon Bredesen, Ola Øyen Saltrø og Sander Dahle Fiske kom inn i løpet av kampen.

Se også Surnadal Il Fotball sine Faceboksider for omtale av kampen.