Rindal IL fotb OB straffe_1024x416

Willys arkivdykk 108

Fin straffeskåring fra Rindal IL - fra 1986

Nå er fotballsesongen godt i gang og Willy var sportsjournalist i mange år på 1980-tallet, både i Driva og Sør-Trøndelag. Den gangen med svart kvit film var det om og gjort å få bilder av mål på fotballkamp, med målskårer og ballen i nettet. Her ser vi et par blinkskudd fra Rindal IL sommeren 1986. Oddbjørn Bolme setter straffesparket til venstre - blir det mål? Les mer og sjå:

Over ser du straffesparket til Oddbjørn Bolme gå til venstre for keeper, som lener seg feil veg, og under ser du han feirer og dommer Jon Erik Grut, fra NOR/Meldal, godkjenner målet. Nederst Rolf Grytbakk i fint driv fra den samme kampen. Han var superveteran på Rindal IL i 1986.

Har du en kommentar eller kanskje du kjenner fleire av spillerne - send oss noen ord: redaktor@trollheimsporten.no.

Willys arkivdykk er bildeglimt, reportasjer og avisstoff fra et mangslungent og omfattende bilde-, film- og klipparkiv til Willy Karlstrøm i Trollheimsporten. Willys arkivdykk finner du under På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på Trollheimsporten. Alle arkivdykk er tilgjengelige på Willys arkivdykk, Willys arkivdykk 1, Willys arkivdykk 2 og Willys arkivdykk 3 - der du finner dette stoffet. I tillegg finner du mye anna godt stoff under På Porten - blant anna fra Edgar Kattem, Edgar Landsems utklipp fra Øvre Sæter Camping og Harald Solvik (de siste to under Willys arkivdykk).