Leder i Surnadal Golfklubb, Hallvard Kvande på simulatorgolfspilling.
Leder i Surnadal Golfklubb, Hallvard Kvande på simulatorgolfspilling.

Golfsimulator­sesongen er godt i gang

Surnadal Golfklubb inviterer alle golfere til simulatorgolf, som kan spilles ved Surnadal Golfklubbs lokaler ved Mo på Kvanne. Klubben ved leder Hallvard Kvande ønsker spesielt nye golfspillere velkommen, både de som gikk på «Veien til golf»-kurset sist sommer og høst, men også helt nye spillere velkommen.

Publisert Sist oppdatert

Vi tar sikte på at erfarne simulatorgolfere bistår de nye ved spillingen. På denne måten bistår de erfarne også med informasjon om hvordan man slår på PC’en, tilpasser innstillingene på PC’en og hvordan man kan velge baner. Det er veldig mange baner man kan velge mellom med forskjellige vanskelighetsgrader. En prosjektør «caster» bilder fra PC’en over på et lerret, og når man slår et slag så er det følere i veggene i simulatoren som registrerer slaghastighet, retning og lengde på slaget. Skikkelig morsomt interaktivt spill som må fenge unge talenter til å spille golf.

Marius Kvande i akjon på simulatoren.
Marius Kvande i akjon på simulatoren.

Mange tror at golf er en dyr form for «snobbesport», men der tar man feil. Sammenlignet med andre idretter, så er vel golf et av de rimeligste alternativene ungdommen kan begynne med. For en sesong på simulator er spillerett for barn/ungdom 13 – 19 år kr. 600. Spillerett ungdom m/studentbevis er kr. 1.200. Gratis for barn t.o.m 12 år i følge med voksne. Pr. time uten å ha kjøpt spillerettighet koster det kr. 100 for barn/ungdom 13-19 år. Man kan ta kontakt med vår koordinator Einar Grønnes på tlf. 91894944 som ordner med faddere til en «ufarlig» og trivelig opplærings-/prøvekveld i golfsimulatoren, og en kopp kaffe i klubbhuset på Mo.

Invitasjon til uhøytidelig turnering i simulator.

Klubbens styre har vedtatt å legge til rette for en lagturnering i simulator nå i februar. Det skal spilles på tre utvalgte baner som beskrevet nedenfor. Vår Knut Haugen har som vanlig påtatt seg rollen som turneringsleder. Dette omfatter m.a. å motta påmeldinger av lag, samt å motta, ajourføre og publisere resultater under og etter turnering.

Følgende retningslinjer vil gjelde;

1. Spill skal foregå i februar måned.

2. Påmelding av lag bestående av to personer skal skje senest 30. januar.

3. Påmelding skjer til Knut, tlf 915 54 069

4. Spilleform vil være Scramble stableford (dvs laget slår på best ball).

5. Laget avtaler selv med annet påmeldt lag ønsket tid for spill. Valgfritt om to eller også tre lag velger å spille sammen. Tid for spill bestilles i GolfBox. Knut kan bistå dette. Varier gjerne på hvilke lag som spiller til samme tid.

6. Det anbefales at ved første runde avtales spill med et lag hvor minst en person har erfaring med å sette opp kriteria for lagspill etc via simulatorskjerm.

7. Forhåndsvalgte set-verdier i simulator skal ikke endres. Det spilles fra utslag «Amatør» for menn og «Ladies» for damer. Riktig handicap for hver spiller skal legges inn.

8. Etter ferdig runde kommer resultater automatisk opp på skjerm. Ta bilde av dette (vær relativ rask så bilde ikke forsvinner). Bildet med angivelse av riktige lag sendes så til Knut, tlf 915 54 069

9. Følgende baner skal spilles;

King and Bear, Panther Lake og Oslo Golf Club.

Startkontingent Vipps: 300 kr for spillere uten betalt spillerett simulator 2023.

Det kan spilles så mange ganger hvert lag ønsker i løpet av februar måned. Et forbedret resultat kan så rapporteres til Knut. Lag som har sammenlagt beste poengscore for de tre baner etter 28. februar er vinner av turneringen. Utover heder og ære vil det vanke en premie til vinnerlag og kanskje flere.

Ta kontakt med Knut, så kan man ordne med makker hvis man mangler dette.

Velkommen skal dere være. Kjem’n te Mo så trivs’n.

Powered by Labrador CMS