ANNONSE:

Sylvia Stokke, konsernleder salg og marked i Svorka.
Sylvia Stokke, konsernleder salg og marked i Svorka.

Svorka tar ansvar for miljøvennlig retur av gammelt TV-utstyr

Svorka jobber med det innovative utviklingsprogrammet «Svorka2025». Et av målene er å skape positivt engasjement rundt energi og bærekraft. Vi går hånd i hånd med FN`s bærekraftsmål; verdens felles arbeidsplan hvor alle aktiviteter vil utgjøre en forskjell. Det handler også om de nære ting; Velge strøm fra bekken oppi dalen, bredbånd gravd av lokal arbeidskraft, og strømnett med stabil leveranse vedlikeholdt av beredskapsteamet som bor der vi bor. Dine valg utgjør en forskjell.

Returkampanje

Nå kan du returnere ditt gamle TV-utstyr hos oss! Svorka bytter i disse dager TV-dekodere hos våre kunder, og vi har sett på virkninger og muligheter i retur av el-utstyr i forbindelse med dette. Gamle TV-dekodere skiftes nå ut med mindre, smartere modeller. Dette håper vi skal føre til en lengre gjennomsnittlig levetid, ettersom de er koblet til internett og skal motta oppdateringer etter hvert som ny programvare og nye TV-tjenester er tilgjengelig. Dette er bærekraft i praksis!

Hvorfor er det viktig å resirkulere?

El-avfall inneholder ofte små mengder gull, kobber og sølv som kan resirkuleres mange ganger uten at det går utover kvaliteten. Gjennom å resirkulere slike produkter, bidrar du til økt gjenbruk og bærekraftig håndtering av gammel elektronikk. Det finnes store mengder gamle produkter i de tusen hjem og mye av dette resirkuleres feil eller aldri. Derfor vil el-retur og gjenvinning av gammelt TV-utstyr utgjøre en forskjell og bidra til at vi sammen tar vare på miljøet.

Kampanje med returpunkt utenfor våre lokaler på Fannrem og i Surnadal

Nå kan du vinne gratis TV-abonnement med Telia box for et helt år, samtidig som din retur bidrar til at vi sammen tar vare på miljøet.

Hva gjør jeg med gammelt TV-utstyr?

  • Dersom du leier dekoder og TV-utstyr, skal dette returneres til leverandør.
  • Dersom du eier utstyret selv, eller har andre gamle dekodere, ledninger og fjernkontroller du ønsker å bli kvitt, kan du levere det kostnadsfritt på Svorka. Du finner merkede returkasser ved våre bygg i både Surnadal og på Fannrem. Legg utstyret i returkassen, uten emballasje.
  • Vi sørger vi for en miljøvennlig retur i samarbeid med Retura.

Hvordan kan jeg vinne gratis TV-abonnement for et helt år?

Levér gammelt utstyr i returboksen utenfor Svorka og skriv navn og mobilnummer i returboken som ligger i postkassen. Så enkelt er du med i trekningen av gratis TV-abonnement med Telia box Start 50, for et helt år. Vinneren må være TV-kunde hos Svorka. Kampanjen varer til 30. juni 2021.

Powered by Labrador CMS