NM Randonee

første til tredje plass i randonee sprint. tre gutter med randoneeutstyr
Erik Kårvatn (t.v.) tok sølv og Aron Rodal Haugen (t.h.) tok bronse i helgens NM i Randonee Sprint.. I midten vinneren Hans-Inge Klette.

Sølv og bronse i Randonee sprint

I helga inviterte Lillehammer Skiklubb Randonee til NM og Skandinavisk mesterskap i Randonee, og to surnadalinger fikk pallplass.

Publisert Sist oppdatert

Det var kamp om andreplassen mot slutten i NM i Randonee sprint mellom Aron Rodal Haugen og Erik Kårvatn. Det var Hans-Inge Klette som tok seieren, med de to surnadalingene rett bak. Det ble til slutt Erik Kårvatn som stakk av med andreplassen, med Aron Rodal Haugen, som er junior, bare 1,04 sekund bak. Sprinten ble sendt på NRK TV. Se opptak her.

Aron Rodal Haugen sier til NRK etter sprinten at det er kjempeartig å komme på tredjeplass i senior. Erik Kårvatn fortsetter med at han var litt heldig med andreposisjonen, men at det er "gøttj at det satt inn".

Lørdag var det var det individuell konkurranse og Erik Kårvatn (senior), Steinar Johansen Aarvåg (senior) og Aron Rodal Haugen (U18) stod på startstreken fra Trollheimen fjellsportklubb. Aron vant sin klasse, mens Erik kom på 5. plass og Steinar på 7. plass i seniorklassen. Dette skriver Trollheimen fjellsportklubb på sin facebookside.

Powered by Labrador CMS