Stortalent satser videre med sponsoravtale i ryggen

Golftalentet Marius Kvande satser videre på golfen. Samarbeidsavtalen med Norsk Filter AS gir rom for utvidet trening med tidligere golfproff.

Publisert

13 år gamle Marius Kvande har vist seg som et skikkelig talent på golfbanen, og har denne sesongen markert seg med sterke resultater både lokalt, regionalt og nasjonalt.

I sommer har han blant annet deltatt i eliteturneringen Srixon Tour, med gode plasseringer, det samme i midt-norske Narvesen Tour. I tillegg har Marius deltatt i Norges Golfforbunds talentsatsing Team Norway Future Camp for unge spillere gjennom hele sesongen.

Nå har Tor Oterhals og ventilasjonsfilterfirmaet Norske Filter inngått avtale om sponsing av unggutten, til å begynne med i sesongen 2023, men de har også intensjon om å følge opp Marius videre.

Pappa Tom Erik Kvande undertegner avtalen sammen med Marius og Tor Oterhals
Pappa Tom Erik Kvande undertegner avtalen sammen med Marius og Tor Oterhals

Mye reising

-Pengene skal brukes til utstyr, reising og treningstimer, sier Marius, jeg vil utvikle med til å bli en bedre golfspiller.

Marius har hatt trening med trener og tidligere golfproff Paul Blaikie, som tidligere har besøkt Surnadal golfklubb, og det vil bli flere timer utover vinteren.

-Sesongen er snart ferdig, men til vinteren blir det trening i simulator, sier pappa Tom Erik Kvande. Til dette må han reise til Golfklubben i Trondheim. Det sier seg selv at det blir en del reising, særlig i sommersesongen, men også vinterstid.

Norske Filter AS har i kveld inngått samarbeidsavtale med Marius (ved foresatte) som gjør denne satsingen betydelig lettere framover. Det opplyses ikke beløp – avtalens innhold er mellom partene. Norske Filter AS er også en av hovedsponsorene til Surnadal Golfklubb, men denne avtalen berøres selvfølgelig ikke av den nye samarbeidsavtalen med Marius Kvande, skriver Surnadal golfklubb på sine hjemmesider

Powered by Labrador CMS