ANNONSE - Surnadal golfklubb:

Plakat fra Kreftforeningen. En golfspiller som slår ballen. Påskrift 'Et slag mot kreft'.

«Et slag mot kreft» søndag 11. juni - perfekt for nybegynnere

Søndag 11. juni inviterer til vår tradisjonelle og meget uhøytidelige (men likevel viktige) lagturnering «Et slag mot kreft» på Surnadal Golfpark. Dette er en turnering som golfklubber over hele landet arrangerer i samarbeid med Kreftforeningen.

I denne turneringen går det an å gå sammen med venner og kjente (kanskje representanter fra våre sponsorer?), og slå noen slag innimellom – og ellers lære litt underveis av de som har litt golferfaring fra før.

Altså en super lavterskel golfturnering 😊

Men det bør helst være 2 golfere pr lag – som spiller sammen med noen som aldri har spilt (evt. svært lite) golf før. Alle lag bør ha med minst en nybegynner / helt fersk golfspiller. F.eks. du som har tatt nybegynner-kurs de siste årene, men ennå ikke kommet riktig i gang. Eller du som bare er litt nysgjerrig på sporten – og kanskje har lyst til å prøve golf.

Det spilles bare 9 hull i denne turneringen, med 3, 4 eller 5 spillere pr lag.

Ingen påmelding på forhånd – det er bare å møte opp en halvtime før (altså senest kl 10.30) – så organiserer vi en uhøytidelig turnering i full fart. Startkontingent kr 100.

Det blir egne «scorekort», med forskjellige spesialregler der det er mulig å «kjøpe seg» ut av trøbbel eller skaffe seg fordeler underveis i runden. Og noen regler som favoriserer nybegynnere.

Og et ekstra viktig poeng er at alle spilleinntekter går til Kreftforeningen, så her støtter alle en god og viktig sak!

Powered by Labrador CMS