Arnfinn

Rindal en attraktiv kommune å bu i

Det er med litt forundring jeg leser leserinnleggene her på porten. Er vi så dårlige til å informere våre sambygdinger, eller er det de som ikke vil ha informasjon? Eller lese det som måtte passe seg selv. Som folkevalgt har vi et ansvar for å prøve å utvikle Rindal til en attraktiv kommune å bu i. Tid til å leve og 5 minutt er en måte for å få folk til å flytte til Rindal og bosette seg sentrumsnært. Det skriver gruppeleder Arnfinn Eriksen i Ap som et svar på debatten om TV2 på helsetunet og skimuseet.

For de som ikke har fått det med seg - Roger Holte oppi Bokta startet med dette leserinnlegget og Geir Allan Sæter fulgte opp med dette. Du finner alle leserinnlegg på Trollheimsporten her på leserinnlegg under På Porten på Hovedsida.

Gruppeleder Arnfinn Eriksen i Rindal Ap svarer her og fortsetter:
Det jobbes med å få TV2 til helsetunet. Det er ikke et vanlig hus, så visse hensyn må tas.

Litt fakta om skimuseet som arbeiderpartiet får "skylda" for å satt igang: Heggemsfjøset er museets eie og skal flyttes til museumstomta uansett. De 20 mill som er nemt som kostnad, er delt på 4. Rindals del er ca. 5 mill. Det var informasjonsmøte i Rindalhuset først på mai der prosjektet ble presentert. Det var en sjanse til å si sin mening, for eller imot. Oppmøte var meget beskjedent. Blant de oppmøtte var det liten skepsis. Denne saken er det ikke Ap som har startet. Det er en sak som har vært i systemet i mange år. Senterpatiet og Høyre har ALDRI stemt imot denne saken, så det blir litt feil å påstå at disse to partiene skal rette opp denne "skakk-kjørte" bygda.

Til slutt er jeg ganske sikker på alle partiene, uansett farge, vil sette stor pris på å bli kontaktet for ris eller ros. Mange misforståelser kan unngås på den måten.

Arnfinn Eriksen, gruppeleder for Ap.

Trollheimsporten var på plass da det var informasjon om skimuseet i Rindalshuset - den reportasjen leser du her.