Onsdag
Onsdag Klarvær
Klarvær
Stille
Torsdag
Torsdag Delvis skyet
Delvis skyet
Frisk bris
tp_leserinnlegg
Den pubertale tittelen på Merry Fucking Christmas-konserten i Surnadal dukker opp igjen i år også. Ikke tør de bak konserten skrive hele ordet Fucking, og ikke klarer de la være å bruke F-ordet, og ik... Les mer
tp_leserinnlegg

‘Forpult jul’ i år også i Surnadal

Den pubertale tittelen på Merry Fucking Christmas-konserten i Surnadal dukker opp igjen i år også. Ikke tør de bak konserten skrive hele ordet Fucking, og ikke klarer de la være å bruke F-ordet, og ikke tør de bruke det på norsk, skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2019-12-03
tp_leserinnlegg

Svar om skjenkebevilling

Surnadal Alpinsenter AS svarer på et tidligere leserinnlegg angående skjenkebevilling på arrangement i alpinsenteret.
2019-12-03
tp_leserinnlegg

«Eg kyssa ei stengt dør!»

Etter fleire tiår med vaksensymjing i Surnadal symjehall på fredagaskveldane vart det slutt hausten 2019.Dette er eit stort sakn for oss som hadde stor glede og nytte av dette tilbodet, og fleire møtte opp både første og andre fredag etter skolestart - og kom til stengt dør.
2019-12-02
tp_leserinnlegg

Leserinnlegg:

Skianlegg og skjenkeløyve

Sjølvsagt må eit skianlegg ha skjenkeløyve for alkohol! I Surnadal skryt alpinsenteret ( m.a. i Driva 27/11-19) om rekordinteresse og rekordtidleg sesongopning, og «skjenkeløyve er også i boks», så skifolket får «anledning til å ta seg en halvliter her» - slik skifolket ifølgje driftsleiinga i alpin...
2019-12-01
tp_leserinnlegg

Beklager, valgløftene er avlyst!

Dette stod å lese med store bokstaver under avsnittet «Meninger» i Adresseavisen onsdag 27.november 2019. Bilde av fremtredende politikere fra flere kommuner var vist, deriblant også fra Rindal kommune, skriver Jostein Grytbakk i dette leserinnlegget.
2019-11-29
tp_leserinnlegg

Svar til styret i Rindal Næringsforum

Jeg registrerer at det er stort engasjement rundt næring og næringsutvikling i Rindal, og engasjement er noe vi behøver for å skape utvikling, skriver ordfører Vibeke Langli i dette leserinnlegget.
2019-11-29
tp_leserinnlegg

Nei til økte fergekostnader og redusert fergetilbud for næringsliv og samfunn på Nordmøre

"Mange av fergestrekningene i vårt område representerer bompenger «i evig tid», og det er uakseptabelt at samfunn med allerede store omkostninger samtidig skal få ytterligere belastning.", skriver ORKidé - Nordmøre Regionråd i denne uttalelsen.
2019-11-28
tp_leserinnlegg

Svar på åpent brev fra styret i Rindal Næringsforum

Rindal Høyres svar på Rindal Næringsforum sitt innlegg av 24. november.
2019-11-26
tp_leserinnlegg

Ikke midler til å støtte nye næringsutviklingstiltak i Rindal. Hva betyr det?

Rindal Næringsforum merker seg med stor uro at Rindal kommune synes å være opptatt av å gi klare signaler om at det ikke må være forventninger om at kommunen vil være i stand til å drive en aktiv næringspolitikk framover.
2019-11-24
tp_leserinnlegg

MOT til å glede-dagen 2019

"Har du noen gang tenkt på at det smilet du gir til en annen, kan være det eneste smilet en person får i løpet av dagen? Har du noen gang tenkt på hvor godt det er å møte noen som ser deg i øynene og sier hei?", skriver MOT-koordinator og MOT-coach Anne Forsberg Røen i forbindelse med MOT til å gled...
2019-11-22
tp_leserinnlegg

Kulturhus-areal «reservert til hotellets gjester»?

Grensetrekkinga mellom offentleg og privat skaper rett som det er vanskar. Ofte ser vi at private bedrifter og privat verksemd ønsker å overta eller skaffe seg bruksretten til frie eller offentlege verdiar og offentlege skatteinntekter.
2019-11-18
tp_leserinnlegg

Landbruksutdanninga i Møre og Romsdal må styrkes – ikke svekkes

"Det har skjedd en rivende utvikling i landbruket og det stilles stadig større krav til effektiv ressursbruk, økonomistyring, maskin- og teknologikunnskap, dyrevelferd, HMS med mer. Det er helt nødvendig å ha et utdanningstilbud som utruster framtidens bønder til å møte disse kravene", skriver Møre ...
2019-11-08
tp_leserinnlegg

Nordøyvegen har ikke skylda

"Vi ser mange mener byggingen av Nordøyvegen er årsaken til at Møre og Romsdal fylkeskommune nå må kutte i budsjettene. Det er behov for å nyansere denne oppfatningen", skriver fylkesordfører Tove Lise Torve og Sp-fylkestopp Kristin Sørheim i dette leserinnlegget.
2019-11-08
tp_leserinnlegg

Informasjonsteknologi og demokrati

På Trollheimsporten (31.10.19) under overskriften «Digitale politikere i Rindal», kan vi lese at kommunestyrerepresentantene får utdelt hver sin iPad som skal brukes til alt av informasjon og kommunikasjon.
2019-11-03
tp_leserinnlegg

Sitkagrana bedre enn sitt rykte?

"Sitkagrana er nok bedre enn sitt rykte, selv om den er blitt et hatobjekt blant høyrøstede og kunnskapsløse i Norge, som bare vil få den vekk, få den bort – ja, utrydde den.", skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2019-10-14
tp_leserinnlegg

Oppfordring om å kle seg synlig i trafikken

Dette er ikke noen form for kritikk av rulleskigåere som er ute på veiene, men en innstendig oppfordring til alle som oppholder seg på veiene, og som ikke sitter beskyttet i en bil, om å gjøre seg godt synlig. 
2019-10-13
 
image1

Leserinnlegg:

Den store hyttedagen

Min store hyttedag begynte for nesten nøyaktig 3 år siden. En vakker høstdag i oktober 2016 overtok vi nøklene til hytta her oppe i Rindalsskogen. Ei nydelig laftet tømmerhytte, bygd og satt opp med hjerte og sjel av Jostein Jonli i Lykkja hyttefelt, på vestsiden av selve Rørvatnet. 
2019-10-12
tp_leserinnlegg

Soknerådet skal styre lokalkyrkja!

Gratulerer, nye og gjenvalde representantar i sokneråda! De er betrudd viktig juridisk og demokraktisk rett og ansvar - til å gjera kyrkjelivet på heimstaden godt for eigarane. Og eigarane, det er alle døypte i bygda, skriver Bernt G. Bøe i dette lesarinnlegget.
2019-10-07
tp_leserinnlegg

La skoleklasser plante gran

- Send skoleelevene ut på granplanting! De vil få trim i frisk luft og de vil få den store opplevelsen å frelse planeten ved sine egne henders verk, skriver Dordi Glærum Skuggevik i dette leserinnlegget.
2019-10-06
tp_leserinnlegg

Er det ikke på tide at vi får gatelys?

Hei, er det ikke på tide at vi så fort som mulig får gatelys i alle gamle boligfelt i Rindal kommune?? Kommunen er varslet flere ganger, men intet svar. Det skriver Maria S. Røen i dette leserinnlegget.
2019-10-01
 
tp_leserinnlegg

Valget i Rindal

Rindal Senterparti har sendt oss dette leserinnlegget om valget i Rindal.
2019-09-24
tp_leserinnlegg

Fader Dominic, katolsk sogneprest for Nordmøre, innsatt som feltprest

Fader Dominic, katolsk sogneprest for Nordmøre, ble innsatt som feltprest søndag 15.sept. i Akershus festnings slottskapell. Han er fortsatt katolsk sogneprest for Nordmøre, skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnelgget.
2019-09-16
tp_leserinnlegg

Svar på leserinnlegg fra Monica Mæland og Trine Skei Grande

Ja til lokal frivillighet?

"At de folkevalgte er bevisst verdien på frivilligheta er jeg ikke i tvil om. Da er jeg mer usikker på de som sitter på toppen – altså regjeringa. De slipper å forsvare pengebruken i kommuner der krybba er temmelig tom allerede", skriver Maj Britt Svorkdal Hess i dette leserinnlegget.
2019-09-10
tp_leserinnlegg_valg2019

Hvem blir fylkesordfører i Møre og Romsdal?

"Det mest interessante etter valget i Møre og Romsdal, er hvem som blir fylkesordfører. Blir det Torve, eller blir det Sve? Det som teller er hvem som mest effektivt vil drive fram Todalsfjordprosjektet", skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2019-09-10