Tirsdag
Tirsdag Delvis skyet
Delvis skyet
Frisk bris
Onsdag
Onsdag Skyet
Skyet
Flau vind
tp_leserinnlegg
"Sitkagrana er nok bedre enn sitt rykte, selv om den er blitt et hatobjekt blant høyrøstede og kunnskapsløse i Norge, som bare vil få den vekk, få den bort – ja, utrydde den.", skriver Dordi Skuggevik... Les mer
tp_leserinnlegg

Sitkagrana bedre enn sitt rykte?

"Sitkagrana er nok bedre enn sitt rykte, selv om den er blitt et hatobjekt blant høyrøstede og kunnskapsløse i Norge, som bare vil få den vekk, få den bort – ja, utrydde den.", skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2019-10-14
tp_leserinnlegg

Oppfordring om å kle seg synlig i trafikken

Dette er ikke noen form for kritikk av rulleskigåere som er ute på veiene, men en innstendig oppfordring til alle som oppholder seg på veiene, og som ikke sitter beskyttet i en bil, om å gjøre seg godt synlig. 
2019-10-13
image1

Leserinnlegg:

Den store hyttedagen

Min store hyttedag begynte for nesten nøyaktig 3 år siden. En vakker høstdag i oktober 2016 overtok vi nøklene til hytta her oppe i Rindalsskogen. Ei nydelig laftet tømmerhytte, bygd og satt opp med hjerte og sjel av Jostein Jonli i Lykkja hyttefelt, på vestsiden av selve Rørvatnet. 
2019-10-12
tp_leserinnlegg

Soknerådet skal styre lokalkyrkja!

Gratulerer, nye og gjenvalde representantar i sokneråda! De er betrudd viktig juridisk og demokraktisk rett og ansvar - til å gjera kyrkjelivet på heimstaden godt for eigarane. Og eigarane, det er alle døypte i bygda, skriver Bernt G. Bøe i dette lesarinnlegget.
2019-10-07
 
tp_leserinnlegg

La skoleklasser plante gran

- Send skoleelevene ut på granplanting! De vil få trim i frisk luft og de vil få den store opplevelsen å frelse planeten ved sine egne henders verk, skriver Dordi Glærum Skuggevik i dette leserinnlegget.
2019-10-06
tp_leserinnlegg

Er det ikke på tide at vi får gatelys?

Hei, er det ikke på tide at vi så fort som mulig får gatelys i alle gamle boligfelt i Rindal kommune?? Kommunen er varslet flere ganger, men intet svar. Det skriver Maria S. Røen i dette leserinnlegget.
2019-10-01
tp_leserinnlegg

Valget i Rindal

Rindal Senterparti har sendt oss dette leserinnlegget om valget i Rindal.
2019-09-24
tp_leserinnlegg

Fader Dominic, katolsk sogneprest for Nordmøre, innsatt som feltprest

Fader Dominic, katolsk sogneprest for Nordmøre, ble innsatt som feltprest søndag 15.sept. i Akershus festnings slottskapell. Han er fortsatt katolsk sogneprest for Nordmøre, skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnelgget.
2019-09-16
tp_leserinnlegg

Svar på leserinnlegg fra Monica Mæland og Trine Skei Grande

Ja til lokal frivillighet?

"At de folkevalgte er bevisst verdien på frivilligheta er jeg ikke i tvil om. Da er jeg mer usikker på de som sitter på toppen – altså regjeringa. De slipper å forsvare pengebruken i kommuner der krybba er temmelig tom allerede", skriver Maj Britt Svorkdal Hess i dette leserinnlegget.
2019-09-10
tp_leserinnlegg_valg2019

Hvem blir fylkesordfører i Møre og Romsdal?

"Det mest interessante etter valget i Møre og Romsdal, er hvem som blir fylkesordfører. Blir det Torve, eller blir det Sve? Det som teller er hvem som mest effektivt vil drive fram Todalsfjordprosjektet", skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2019-09-10
tp_leserinnlegg_valg2019

Alle skal ha mulighet til å oppleve og delta i et bredt kulturliv

"Frivilligheten utgjør en stor rolle i kommunen vår. Dette gjelder blant annet omsorg, frivillige, integrering, kultur, idrett og kirke," skriver Rindal Arbeiderparti i dette leserinnlegget.
2019-09-06
tp_leserinnlegg_valg2019

Klart eg skal stemme!

"Eg hører til dei i Rindal som heilt fram til det siste er usikker på kva parti eg skal stemme på ved kommunevalget på mandag", skriver Ole Trygve Foseide i dette leserinnlegget.
2019-09-06
tp_leserinnlegg_valg2019

Ja til gratis trygghetsalarm

"Trygghet skal ikke koste noe, derfor vil vi jobbe for at de som har behov for trygghetsalarm skal få dette i løpet av fireårsperioden," skriver Rindal Arbeiderparti i dette leserinnlegget.
2019-09-06
tp_leserinnlegg

Ja til lokal frivillighet

Bettina Røen Helgetun og Anni Karlstrøm er bekymret for sin frivillighetssentral. Her får de svar fra Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland og kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande.
2019-09-05
tp_leserinnlegg_valg2019

Helse og omsorg

"Rindal Senterparti ønsker at Rindal skal bestå som egen kommune, med nærhet til tjenestene innenfor helse og omsorg også i årene framover. Vi har liten tro på at sentralisering vil gi bedre tjenester." Det skriver Rindal Senterparti i dette leserinnlegget.
2019-09-05
tp_leserinnlegg_valg2019

Næringspolitikk i Rindal kommune

"Rindal trenger flere private arbeidsplasser og effekten av økt sysselsetting i privat sektor vil være positivt for hele kommunen", skriver Rindal Høyre i dette leserinnlegget..
2019-09-04
 
tp_leserinnlegg_valg2019

Blålys

"Brann og ambulansetjenestene er svært viktige i en kommune, om ikke de aller viktigste. Når liv og helse, hus og hjem står på spill er vi avhengige av en godt utbygd beredskap. Nærhet, lokalkunnskap og kort responstid kan være avgjørende for utfallet", skriver Rindal Senterparti i dette leserinnleg...
2019-09-03
tp_leserinnlegg

Hyldbakks språk – kastrert?

"Å oppleve poesien i Hyldbakks egen nynorsk og ekspressiviteten i selve språket, der ordet virkelig skaper hva det nevner – med få ord, regner jeg med er borte i nyutgaven hvor man seminaristisk arrogant på lærarmåte har tredd en nyere ordboknormal ned over Hyldbakk", skriver Dordi Skuggevik i dette...
2019-09-03
tp_leserinnlegg

Todalsfjordprosjektet – den rimelege løysinga!

"Eg håpar alle – næringsliv, vi skattebetalarane og valgkåte fylkespolitikarar – vil legge til side Halsabrua og samle oss om Todalsfjordprosjektet, som den rimelege og realistiske løysinga for eit ferjefritt samband – internt på Nordmøre og til Trondheim", skriv Trond Skogseth i dette lesarinnlegge...
2019-09-03
tp_leserinnlegg_valg2019

På lag med Annett

"Øvst på ei god og variert liste av kommunestyrekandidatar frå Surnadal Arbeiderparti står Annett Ranes, og at akkurat ho har førsteplassen, er eg veldig glad for.", skriv Jorid J. Aarvåg, 3. kandidat for Surnadal Ap ved kommunestyrevalet, i dette lesarinnlegget.
2019-09-03
 
tp_leserinnlegg_valg2019

Gjer det enklare for folk

"At vi fekk beholde passkontoret i Surnadal er bra, men kanskje like viktig er det å få ta reisevaksiner i eigen kommune.", skriv Odd Arild Sande (Surnadal Ap) i dette lesarinnlegget.
2019-09-02
tp_leserinnlegg_valg2019

Rindal Senterparti ønsker å ha økt fokus på ungdom i Rindal

"Ungdommen i Rindal Senterparti ønsker å ha økt fokus på barn og unge, og vi håper dette leserinnlegget gir økt motivasjon for unge til å bidra til å opprettholde Rindal som en svært god plass å bo", skriver Lene Merete Kirkholt, Ingeborg Elise Halgunset, Marte Trønsdal, Jon Ole Røen og Jon Børset f...
2019-09-02
tp_leserinnlegg_valg2019

Eiendomsskatt er et nødvendig onde

Jeg leser både på Trollheimsporten og i avisa Sør-Trøndelag at eiendomsskatten er tema i den lokale valgkampen i Rindal. Det nevnes i den sammenheng eiendomsskatt på både boliger og hytter. Da vi «høttrindalinger» også er omfattet av denne kommunale avgiften, som vi møter med fakturaer hvert kvartal...
2019-08-31
tp_leserinnlegg

Todalsfjordprosjektets smalsynte ledelse

Hvorfor klarer de ikke å skrive: Døgnåpen vei mellom Trondheim og Mørebyene? Hvorfor klarer de ikke å skrive: Todalsfjordprosjektet er nøkkelen til den indre snarveien Ålesund – Trondheim/E6 – uten høgdedrag? Det skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget. 
2019-08-31