Onsdag
Onsdag Lettskyet
15°
Lettskyet
Flau vind
Torsdag
Torsdag Klarvær
14°
Klarvær
Svak vind
tp_leserinnlegg
Liten vilje til å etablere høyere utdanning, få offentlige arbeidsplasser og stadig flere arbeidsplasser som blir fjernet, har ført til at Nordmøre er et av de områdene i landet som er hardest rammet ... Les mer
tp_leserinnlegg

Nordmørslista krever statlig tiltakspakke

Liten vilje til å etablere høyere utdanning, få offentlige arbeidsplasser og stadig flere arbeidsplasser som blir fjernet, har ført til at Nordmøre er et av de områdene i landet som er hardest rammet av arbeidsledighet, skriver representanter fra Nordmørslista i dette leserinnlegget.
2017-08-21
Linda Jorun Sandnes og Stig Anders Ohrvik

Leserinnlegg:

Et verdivalg for Nordmøre

De etablerte partiene har frem mot valgkampen innledet en konkurranse i hvem som har definisjonsmakten på begrepet verdier. Det skriver Linda Jorunn Sandnes og Stig Anders Ohrvik fra Nordmørslista i dette leserinnlegget.
2017-08-14
tp_leserinnlegg

Leserinnlegg:

Stem partiet Rødt for grønne bygder

I dag kan du lese et leserinnlegg fra partiet Rødt, som ønsker grønne bygder. "En stemme til Rødt er en stemme til bygda di," er avslutninga på innlegget.
2017-08-13
Picasa

Nordmørslista går inn for Romsdalsaksen

Romsdalsaksen as har i et åpent brev til de politiske partiene i Møre og Romsdal stilt en rekke gode og relevante spørsmål om kryssing av Romsdalsfjorden.  Nordmørslistas syn på saken ser du i leserinnlegget nedafor:
2017-08-12
tp_leserinnlegg

Fordømrade +artikler!

- Jeg opplever ukentlig å se artikler jeg gjerne ville ha lest, – hvis de bare ikke hadde krevd at jeg må abonnere. For jeg er vitterlig ikke interessert i å abonnere på 40 små lokalaviser fra over alt rundt omkring i landet, skriver Inga Dalsegg i dette leserinnlegget.
2017-08-09
tp_leserinnlegg

Hva er Kystpartiet?

- Over lang tid har Kystpartiet utviklet seg til å bli et parti som omfatter mer enn kyst og fiskeri, skriver Kystpartiets leder Per Roger Vikten.
2017-08-07
Steinar Wiik Sørvik foto Ken Alvin Jensen

Leserinnlegg:

Hvem eier fogderistriden?

Nå er det valg igjen, og Nordmøre står igjen ribbet for egne saker idet de store partiene nok engang har plassert politikere fra de andre fogderiene på de sikre plassene. Det skriver Steinar Wiik Sørvik fra Nordmørslista i dette leserinnlegget.
2017-07-25
tp_leserinnlegg

Nordmøre er fortsatt Nordmøre

- Forvaltningsenheten Møre og Romsdal blir delt som følge av at Halsa og Rindal blir en del av Trøndelag. Men Nordmøre vil fortsatt være Nordmøre, på begge sider av regiongrensen, skriver Stig Anders Ohrvik (Nordmørslista) i dette leserinnlegget.
2017-07-17
 
tp_leserinnlegg

Flyktningene i Middelhavet og tafatte politikere

"For halvannet år siden skrev jeg et innlegg sendt til flere aviser, om hvor ufattelig dumt det er å sette båtflyktningene fra Middelhavet iland på det europeiske kontinent." Det skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2017-07-13
tp_leserinnlegg

Hvem eier kirkegårdene?

- I skilsmisseprosessen mellom den norske stat og den tidligere statskirken bør nok domstolene inn på banen, skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2017-07-09
tp_leserinnlegg

Kler av seg Kristendommen

Norge kler av seg Kristendommen i rasende fart. En må virkelig spørre seg hvor motoren i denne prosessen befinner seg. Dette har jeg virkelig lurt på en tid, og jeg er kommet til at det er norske media som driver denne prosessen, skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2017-07-06
tp_leserinnlegg

Om å være oppdatert

Jostein Grytbakk kommer med sitt siste innlegg til debatten om venteliste og vurderingsliste.
2017-07-02
 
tp_leserinnlegg

Venteliste kontra vurderingsliste

Magnar Dalsegg svarer i dag Jostein Grytbakk i debatten om venteliste eller vurderingsliste. 
2017-07-02
tp_leserinnlegg

Nytt leserinnlegg om lissepasning

Vi har fått et nytt leserinnlegg fra Jostein Grytbakk, hvor han svarer på gårsdagens leserinnlegg fra Bettina Røen Helgetun.
2017-06-30
tp_leserinnlegg

Ventelister kontra vurderingslister

I debatten om ventelister og vurderingslister har vi fått et nytt bidrag fra Jostein Grytbakk.
2017-06-29
tp_leserinnlegg

Vurderingsliste enstemmig vedtatt

- Rådet ble enige om at vurderingsliste er et bedre ord enn venteliste. Vurderingsliste er et selvforklarende ord, i motsetning til venteliste. Jeg må føye til at i Rindal eksisterer det ikke noen vurderingsliste per nå, forklarer Bettina Røen Helgetun i sitt leserinnlegg.
2017-06-29
 
tp_leserinnlegg

Venteliste eller vurderingsliste?

Som utflytta Rindaling er jeg bortimot daglig inne på Trollheimsporten for å se hva som skjer i Rindal, og for å holde meg litt oppdatert om hjembygda mi, skriver Stein Løfald i dette leserinnlegget.
2017-06-28
tp_leserinnlegg

Går det litt for fort i svingene når kommunestyret behandler saker?

I Rindal kommunestyre ble det den 21.06.17 fattet et enstemmig vedtak om at ordet ”venteliste” skulle byttes ut med ”vurderingsliste” i forskrift med kriterier for tildeling av langtidsopphold i sykehjem. 
2017-06-27
Jenny Klinge

Mykje politi på papiret med Høgre

Eit slags kjedebrev av lesarinnlegg frå Høgre-politikarar har vore spreidd i media den siste månaden. I desse lesarinnlegga etterlyser dei ein meir faktabasert diskusjon om norsk politi, samtidig som dei legg fram ei rekkje påstandar og tal som ikkje er baserte i fakta.
2017-06-25
tp_leserinnlegg

Landsomfattende aksjon mot Statens rolle og eierskap i Bring

Surnadal Transport AS og Surnadal Transportpartner AS har sammen med en gruppe på 45 norske logistikk- og transportselskaper tatt et initiativ for å få myndighetene til å gjenskape like konkurransevilkår i logistikk- og transportnæringen i Norge. Det skriver Atle Norli i dette leserinnlegget.
2017-06-20
 
Linda Jorunn Sandnes Steinar Wiik Sørvik Stig Anders ohrvik[2]

Leserinnlegg:

SP = Sentraliseringspartiet

Senterpartiet sier at de er imot sentralisering, men dette gjelder altså ikke på Nordmøre. Senterpartiet sier at de er for lokalsykehus, men dette gjelder ikke på Nordmøre. Det skriver Steinar Wiik Sørvik, Linda Jorunn Sandnes og Stig Anders Ohrvik fra Nordmørslista i dette leserinnlegget.
2017-06-15
tp_leserinnlegg

Sint på Halsa!

Til min store overraskelse ble jeg overmannet av et sinne da jeg leste i Driva idag at Halsa ikke ser noe annet for seg enn å gå inn i Trøndelag, og dermed sette en stor sprekk i Nordmøre. Det skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2017-06-14
tp_leserinnlegg

Nordmøre for «fremtiden»

Eit politisk parti i Surnadal førebur seg på valkamp, og vil gjerne gjere kjent for innbyggarane på Nordmøre at det er framtidsretta. Eivind Hasle har eit lite synspunkt...
2017-06-14
tp_leserinnlegg

Todalsbrua: 1,5 milliarder. Halsabrua: 20 milliarder.

Når Todalsbru/tunnel kommer til å koste 1,5 milliarder, og blir realisert, tror dere da at det også kommer til å bli bygd bru over fjorden ute ved Halsa til 20 milliarder? Neppe. Det skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2017-06-14