Lørdag
Lørdag Delvis skyet
13°
Delvis skyet
Svak vind
Søndag
Søndag Regn
13°
Regn
Lett bris
tp_leserinnlegg
Surnadal Transport AS og Surnadal Transportpartner AS har sammen med en gruppe på 45 norske logistikk- og transportselskaper tatt et initiativ for å få myndighetene til å gjenskape like konkurransevil... Les mer
tp_leserinnlegg

Landsomfattende aksjon mot Statens rolle og eierskap i Bring

Surnadal Transport AS og Surnadal Transportpartner AS har sammen med en gruppe på 45 norske logistikk- og transportselskaper tatt et initiativ for å få myndighetene til å gjenskape like konkurransevilkår i logistikk- og transportnæringen i Norge. Det skriver Atle Norli i dette leserinnlegget.
2017-06-20
Linda Jorunn Sandnes Steinar Wiik Sørvik Stig Anders ohrvik[2]

Leserinnlegg:

SP = Sentraliseringspartiet

Senterpartiet sier at de er imot sentralisering, men dette gjelder altså ikke på Nordmøre. Senterpartiet sier at de er for lokalsykehus, men dette gjelder ikke på Nordmøre. Det skriver Steinar Wiik Sørvik, Linda Jorunn Sandnes og Stig Anders Ohrvik fra Nordmørslista i dette leserinnlegget.
2017-06-15
tp_leserinnlegg

Sint på Halsa!

Til min store overraskelse ble jeg overmannet av et sinne da jeg leste i Driva idag at Halsa ikke ser noe annet for seg enn å gå inn i Trøndelag, og dermed sette en stor sprekk i Nordmøre. Det skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2017-06-14
tp_leserinnlegg

Nordmøre for «fremtiden»

Eit politisk parti i Surnadal førebur seg på valkamp, og vil gjerne gjere kjent for innbyggarane på Nordmøre at det er framtidsretta. Eivind Hasle har eit lite synspunkt...
2017-06-14
tp_leserinnlegg

Todalsbrua: 1,5 milliarder. Halsabrua: 20 milliarder.

Når Todalsbru/tunnel kommer til å koste 1,5 milliarder, og blir realisert, tror dere da at det også kommer til å bli bygd bru over fjorden ute ved Halsa til 20 milliarder? Neppe. Det skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2017-06-14
tp_leserinnlegg

Leserinnlegg:

Halsa-Snillfjord-Hemne til Møre og Romsdal!

Den nye storkommunen Halsa-Snillfjord-Hemne (HSH) må gå inn i Møre og Romsdal fylke, IKKE inn i Trøndelag, skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2017-06-13
Nordmørslista logo[1]

Leserinnlegg:

Nordmøre til Trøndelag - En faktabasert oppsummering

Særlig for Surnadal vil det være en utfordring å bli igjen i Møre og Romsdal samtidig som naboene Halsa og Rindal blir en del av Trøndelag. Det skriver Stig Anders Ohrvik, Nordmørslista, i dette leserinnlegget.
2017-06-12
tp_leserinnlegg

Leserinnlegg:

Eiendomsskatten i Rindal

Nok et innlegg i debatten om eiendomsskatt i Rindal, avslutningsinnlegg fra høttrindalingen Egil Repvik.
2017-06-06
 
tp_leserinnlegg

Leserinnlegg:

Eiendomsskatten - storsamfunnet svikter distriktene

Jeg er overbevist om at ingen kommunepolitiker ønsker å innføre eiendomsskatt i sin kommune, skriver Morten Muus Falck i dette leserinnlegget. Det gjelder også for politikerne i Rindal. Vi ser nå at svært mange kommuner i Norge innfører denne upopulære kommunale avgiften. At den er upopulær er ingen...
2017-06-05
tp_leserinnlegg

Leserinnlegg:

«Vestlandsregionen» - et tåpelig skrivebordsnavn!

Fylket som burde hete Sogn og Hordaland Fylke – er nå døpt «Vestlandsregionen» av skrivebordsfolket, har Dordi Skuggevik registrert. - Som filolog og historiebevisst person blir jeg direkte rasende! Jeg blir direkte kvalm, skriver hun i dette leserinnlegget.
2017-06-03
tp_leserinnlegg

Leserinnlegg:

Veien forbi Røv

Tidens Krav skriver om politikere på befaring på Røv, der de ser på eksisterende vei, og tenker små vei-tanker uten å se de store sammenhenger, og uten å ha med seg trafikkfaglige fagfolk, skriver Dordi Skuggevik i et leserinnlegg.
2017-06-02
tp_leserinnlegg

Leserinnlegg:

Livets små finurligheter

Stig Anders Ohrvik, Nordmørslista, har skrevet dette leserinnlegget omkring ankesaken Kristiansund kommune fører mot Staten ved helseforetaket.
2017-06-02
 
tp_leserinnlegg

Svar til Morten Muus Falck

Her kommer Egil Repvik med sitt svar til Morten Muus Falck.
2017-06-01
tp_leserinnlegg

Eiendomsskatt for minstepensjonister

I dette leserinnlegget mener Jostein Grytbakk at eiendomsskatten kan ramme hardt for minstepensjonister, og oppfordrer kommunestyret til å skjerme denne gruppen for eiendomsskatten.
2017-06-01
tp_leserinnlegg

Leserinnlegg:

Positivt med eiendomsskatt

I dette leserinnlegget kommer Morten Muus Falck med svar til Egil Repvik angående hans syn på eiendomsskatt i Rindal. Falck mener man må leve godt med eiendomsskatten, og heller tenke positivt på hva man får tilbake.
2017-06-01
tp_leserinnlegg

Leserinnlegg:

Eiendomsskatt i Rindal

Trollheimsporten har fått leserinnlegg fra "høttrindalingen" Egil Repvik, der han lurer på hvorfor ikke Rindal kan enten skjære ned på eller kutte ut eiendomsskatten på hytter. Han mener at hytteeierne gjerne vil bidra, men innen rimelighetens grenser.
2017-05-30
 
Nordmørslista logo[1]

Leserinnlegg:

Utsett nordmørspakken!

Nordmørspakken har med jevne mellomrom blitt forsøkt brukt som et pressmiddel mot de kommunene som har startet utredning av muligheten for å bli en del av det nye Trøndelag. Det skriver Elisabeth Jørgenvåg, Nordmørslista, i dette leserinnlegget.
2017-05-30
Linda Jorunn Sandnes foto Nordmørslista

Leserinnlegg:

SNR - en parodi uten sidestykke

En av forutsetningene for at ett nytt sykehus skulle bygges, var at det minst skulle ha de samme funksjonene og innhold som dagens to sykehus har tilsammen. Det kan det se ut til at vi kan se langt etter, skriver Linda Jorunn Sandnes i dette leserinnlegget.
2017-05-22
Jenny Klinge  2017 foto Foto Ragne B Lysaker Senterpartiet

Lesarinnlegg:

Sjukehussaka: Kan det beste bli det godes fiende?

Stortingsrepresentant Jenny Klinge har sendt oss eit lesarinnlegg om sjukehussaka. Dette har tidligare har vore publisert m.a. i Tidens Krav. Lesarinnlegget frå Stig Anders Ohrvik, Nordmørslista, på Trollheimporten fredag er eit svar på dette innlegget frå Klinge.
2017-05-20
tp_leserinnlegg

Javisst er det vanskelig

- Det viktigste for meg er at befolkningen på Nordmøre, i likhet med befolkningen i Romsdal, på Sunnmøre og i hele resten av landet, fortjener å ha nærhet til sykehus når de trenger det. Det skriver Stig Anders Ohrvik, stortingskandidat for Nordmørslista, i dette leserinnlegget.
2017-05-19
 
tp_leserinnlegg

Leserinnlegg:

Spillet om Svarteper

Nordmørslista må sitte på Stortinget, skriver Steinar Wiik Sørvik, førstekandidat til Nordmørslista, i et leserinnlegg. Han vil kjempe mot nedleggelsen av Kristiansund sykehus.
2017-05-07
tp_leserinnlegg

​Primærsykehuset og sekundærsykehusene

Siden Regionsykehuset i Trondheim skiftet navn til Sankt Olav Hospital, har folk glemt hvordan sykehusstrukturen var ment å være: nemlig - et primærsykehus for Midt-Norge med tilknyttede sekundærsykehus. Det skriver Dordi Skuggevik i dette leserinnlegget.
2017-05-06
tp_leserinnlegg

Leserinnlegg

Hvil i fred, Kristiansund sykehus?

2. mai 2017 kommer for alltid til å bli husket som dagen da Kristiansund Arbeiderparti ga opp sykehuset på Nordmøre. Arbeiderpartiet har over år stått i fremste rekke i kampen for sykehuset, men gir nå opp, og kaster kortene på oppløpet. Det er valg til høsten, skriver Steinar Wiik Sørvik, Nordmørsl...
2017-05-03
tp_leserinnlegg

1. mai er fortsatt viktig

Hvert år kommer det opp en diskusjon om hvorvidt arbeidernes dag er relevant i dagens Norge. Samtidig lever vi i en turbulent tid hvor mange mister jobben. De fleste kommer raskt i arbeid igjen, men det bekymrer meg at gruppa langtidsledige øker og flere står nå uten dagpenger etter to år som ledig....
2017-04-27