Juras Chachlauskas.
Juras Chachlauskas.

Ny daglig leder i SIL

Publisert

Trollheimsporten var i kontakt med den nye daglige lederen for Surnadal idrettslag onsdag. Da befant han seg på Norway Cup, men kommer allerede opp med flyttelass til helga som kommer. Han gleder seg stort til å begynne i stillingen 10. august.

Juras Chachlauskas er 22 år, født i Litauen, og har hatt det meste av barndommen i Tynset.

Han tok bachelor innenfor idrettsledelse i Molde, og som en del av bacheloren hadde han seks måneder i praksis i Rosenborg kvinner. Han har vært nesten 2,5 år i Træff som trener for damer i 2. divisjon og sportslig leder for jenter i aldersbestemt. Fra januar i år var han i Ranheim, som trener for J17 og assistent for damelaget.

På Træff fikk han kjennskap til Surnadal idrettslag, og dannet seg et inntrykk av Surnadal før stillingen kom ut. Han synes SIL virker som en stolt klubb med historie, som virkelig engasjerer lokalsamfunnet. Da han så stillingsutlysningen tenkte han at dette er for godt til å ikke søke.

Han har best kjennskap til fotball, men vet at SIL har et stort utvalg av andre idrettsgrener, noe han gleder seg til å bli bedre kjent med. Og han ser frem til å møte alle menneskene i klubben og generelt i lokalsamfunnet.

Det er en fornøyd og engasjert Chachlauskas som kommer til bygda. Han poengterer at det at idrettslaget mobiliserer lokalsamfunnet på måten det gjør, synes han er vanvittig artig.

– Jeg ser virkelig frem til å ta ordentlig del i dette her, stråler han, før han fortsetter:

– Dette blir «kjøle bra». Det er blått blod som bruser i kveld, og det gjelder for min del også.

Powered by Labrador CMS