Fra Landsskytterstevnet på Voss:

En mannlig skytter oppstilt i fullt skytterutstyr med rifle.
Kjell Runar Otnes

Mye god skyting

Publisert Sist oppdatert

Tirsdagen på Landsskytterstevnet nærmer seg slutten, og vi har prøvd å skaffe oss en oversikt over resultatene så langt.

Kjell Runar Otnes (Surnadal skytterlag) gjorde det godt på felt mandag. Han skjøt 28/14 i klasse 3 og kom på 7. plass i klassen. Hans Øie Bævre (Bæverdalen skytterlag) skjøt seg til på 26. plass med 27/13, Kjell Arne Fjærli (Bæverdalen skytterlag) kom på 35. plass med 27/9, og Emil Buvarp (Øvre Surnadal skytterlag) på 37. plass med 27/9 i den samme klassen.

En kvinnelig skytter oppstilt i fullt skytterutstyr med rifle.
Mariann Fjærli

Mariann Fjærli (Bæverdalen skytterlag) ligger på sjetteplass med 29/10 etter 30 skudd i klasse 2 på felt. Hun skyter i finalen i klasse 2 på fredag. Tirsdag skjøt hun 97 i finalen for klasse 2 på bane, og endte på 39. plass der med 338 poeng.

Erling Waag (Surnadal skytterlag) har skutt 241, og kan bli med på ungdomslaget som sendes på NRK TV onsdag. I klasse 4 ligger han som nr 17 på lista etter 25 skudd.

Mathea Møller (Rindal skytterlag) skjøt fullt hus på felt, 30/23, og kom på en flott 5. plass i klassen Nybegynner voksen mandag.

Arnfinn Berdal (Rindal skytterlag) skjøt finale på bane i kl V55 mandag. Der fikk han 95 poeng, og endte med 339 og en 63. plass.

Vegard Fjærli (Bæverdalen skytterlag) skjøt 248 på bane tirsdag, og ligger dermed på 18. plass i juniorklassen. Synne Dalsegg Løseth (Rindal skytterlag) skjøt 245 på bane og ble med det nr 62 av 217 deltakere i den samme klassen.

I felthutigskyting mandag kom Ivar Waag (Surnadal skytterlag) på 9. plass i klasse 3 med 10.26, og Tor Fredrik Mikkelsen (Surnadal skytterlag) på 7. plass i klasse 2 med 10.28.

Sigbjørn Hausberg (Surnadal skytterlag) ligger an til å bli med i stangfinalen torsdag, som blir sendt på NRK TV.

Tirsdag er det TV-sending fra LS på NRK, med skyttere i klasse 5 i kvalifisering til Kongelaget. Dette kommer vi tilbake til senere.

NB! Hvis det oppdages noen feil i artikkelen, eller hvis vi har glemt noen nevneverdige resultater, så håper vi å få tips om det.

Arena på Landsskytterstevnet, med mye folk.
Mye folk på LS.
Powered by Labrador CMS