Daglig leder og redaktør i Trollheimsporten, Øystein Hjelle Bondhus, og banksjef Magne Bjørnstad i Rindal Sparebank er begge godt fornøyde med den nye samarbeidsavtalen, som ble signert fredag.

Ny og utvidet avtale for Rindal Sparebank og Trollheimsporten

Fredag ettermiddag signerte Rindal Sparebank og Trollheimsporten en ny og utvidet samarbeidsavtale, som gjelder ut 2022.

Den nye avtalen medfører blant annet at Rindal Sparebanks logo i løpet av aller nærmeste fremtid kommer til å være den første som møter leserne, øverst på Trollheimsportens hovedside.

Rindal Sparebank har vært en svært viktig støttespiller for Trollheimsporten siden oppstarten i år 2000, og banksjef Magne Bjørnstad er glad for at samarbeidet nå fortsetter. Han forteller at banken ser på det som viktig å bidra til videreutvikling av Trollheimsporten.

– Trollheimsporten har gjort en imponerende jobb med å utvikle seg, og med å stadig øke lesertallene sine, sier Bjørnstad.

Nettportalen har vokst fra 86 500 sidevisninger i 2001 til over 6,7 millioner, ny rekord, i 2020.

22. september i fjor ble "nye" Trollheimsporten.no lansert, med ny nettside og nytt publiseringsverktøy. Også i den prosessen stod Rindal Sparebank sentralt, da de delte ut 100 000 kroner til utviklingsprosjektet i sin årlige gavetildeling.

Redaktør og daglig leder, Øystein Hjelle Bondhus, er tydelig på hvor viktig samarbeid med Rindal Sparebank er-, og har vært, for Trollheimsporten.

– Rindal Sparebank var en helt avgjørende støttespiller ved oppstarten i 2000. Det er de i alle høyeste grad også i dag. Vi setter stor pris på det gode samarbeidet vi har med Magne og de andre i banken, og den velviljen og positiviteten vi alltid møter, sier han, og legger til:

– Det er til utrolig stor støtte for oss at Rindal Sparebank over tid har vist en så stor tro på den jobben vi gjør og de ambisjonene vi har for videre utvikling. Vi er kjempeglade for at de, gjennom den nye avtalen, gjør comeback på toppen av Trollheimsportens hovedside.

Powered by Labrador CMS