Salgsbordet
Ved salgsbordet satt Marie og Mary-Ann og bød fram litt av hvert

Julemesse på Eidet bedehus

Publisert

Den 90 år gamle dama (les foreninga Vårdag) holdt i år sin 51.julemesse. Sprek eller ikke; det manglet ikke på noe der vi gikk fra bord til bord, og så alt det som var lagt frem av salgsvarer og gevinster til de ulike trekningene. 

Pepperkakelandsby
Pepperkakelandsbyen ble beundra og mange ønska å vinne en del av den!

Årets store blikkfang var den nydelig, lille pepperkakelandsbyen med egen kirke som Theresa og Leif hadde laget. Heldige var de som vant og fikk ta disse med hjem. Det var mange innom på bedehuset denne lørdagen og sikret seg årets julebakst i alle varianter for en rimelig penge. Ikke få julegaver ble kjøpt av det strikka eller sydde slaget. 

Julemessegjester
Det var mange glade julemessegjester å se

Rundt de lys -og julestjerne pynta bordene satt unge og eldre i begge salene. Praten gikk til bespisning av ulikt slag og for mange ble rømmegrøt denne lørdagens middag. Ingen hørte barn som smøg seg mellom bord og varme rygger og lekte sisten.

På familiemøtet fikk vi frisk og festlig sang av barna
På familiemøtet fikk vi frisk og festlig sang av barna

Inger Marie hadde trengt en stortromme for å nå gjennom med budskapet om at nå er det tid for familiemøte. Og stille ble det, helt stille da Lars Kjetil Emblem viste bilder fra Lepramuseet i Bergen og tok oss med tilbake til Jesu tid og hans møte med de spedalske. Da som nå, viser Jesus sin omsorg og vil møte den enkelte.

Sang
Gunhild Marie Settem Täringskog gleda oss med fin sang

  Gunhild Marie Täringskog sang oss så nært og lengselsfullt frem mot julens tid, akkompagnert av sin far Kristian på gitar. Stor stas ble det da alle barna stilte opp og sang flere sanger. Først ute var tre søstre fra Kongo som går på søndagsskolen. De sjarmerte oss alle med sin frimodige sang på sitt morsmål.

Her er barnehjørnet med egen fellesliste
Her er barnehjørnet med egen fellesliste

Kvinneforeninga Vårdag takker alle som har kjøpt lodd og ikke minst alle store og små som var innom julemessa denne lørdagen. Vi er takknemlige for hver krone som nå går til misjons -og utviklingsarbeid i ulike land.

Kjøkkengjengen
Og kjøkkengjengen la ned en imponerende innsats!
Trekning
Svein og Per Arne sørga for at trekninga gikk rett for seg.
Powered by Labrador CMS