Ponnien Daisy er ute og trener i sommerværet.
Ponnien Daisy er ute og trener med kusken sin i sommerværet.

Hest er best i sommerferien

Publisert

    Åpen stall

    Dørum Trav & Tren inviterte til åpen stall 10. juli. Her kunne barn i alle aldre få hilse på ponniene. Det ble dessverre kraftige regnbyger på ettermiddagen, så de planlagte aktivitetene med ridning og kjøring måtte utgå. I stedet ble det innendørs aktivitet med ponniene Daisy og Waiana. Barna fikk være med på børsting, fletting og sitte oppå ponniene på rundgang. For hesteglade jenter var det helt topp likevel!

Ponnien får en klem av ei lita jente.
Ingenting er som en god klem av en lodden ponni.

Aktivt miljø

Anne Line Dørum er driver av tilbudet, og hun forteller at hun gjerne vil bidra til rekruttering til hestesporten. - Det spirer i ponnikuskmiljøet i Surnadal, og i løpet av høsten håper jeg at vi får etablert et aktivt miljø med flere kusker. Det er gode fasiliteter her, og det er relativt kort vei til løp på Varig Orkla Arena.

- Ponniene er sterke og kan kjøres av voksne også. For de som har latt hesteinteressen være brakk noen år, så er man hjertelig velkommen til å prøve seg bak hesterompa. Det kan være en fin mulighet å kjenne på de middels store hestekreftene, oppfordrer hun.

Jenter og hest er ute og kjører vogn.
Ivrige jenter som synes det er stas å prøve seg som kusker bak en sprek ponni.

Bli med på kurs i høst!

Med ujevne mellomrom så annonseres åpen stall/ministallgjeng. Vår og Høst arrangeres det kurs for barn og unge som har lyst til å lære mer om håndtering av hest og spesielt kjøring. Høstens kurs har oppstart mandag 14. august og har til sammen 8 kurskvelder. I stallen har vi Daisy (av rasen gotlandsruss) og shetlandsponniene Gulliver, Waiana og Rabalder. Nivået blir tilpasset deltager.

Dørum ønsker nye og gamle elever velkommen.

Ridning på shetlandsponni.
Litt ridning blir det også.
Powered by Labrador CMS