Sara Nicole Andersen har brukt den siste tiden på ringerunder for å stelle istand gjenåpning av parfymeri på ALTI-senteret.
Sara Nicole Andersen har brukt den siste tiden på ringerunder for å stelle istand gjenåpning av parfymeri på ALTI-senteret.

Gjenåpner parfymeriet på rekordtid

Publisert Sist oppdatert

– Hadde du spurt meg for fem år siden at jeg skulle flytte hit og åpne en parfymebutikk så hadde jeg bare ledd og gått forbi, sier Sara Nicole Andersen. Hun blir den nye eieren av parfymebutikken som allerede førstkommende mandag klokken 10:00 tar opp igjen driften i lokalene der The Loox nylig meldte oppbud.

– Etter at vi kom til bygda så jeg markedet, og jeg ser at vi trenger tilbudet. Jeg har fantastisk støtte fra Alti-gjengen og selvfølgelig Lars Ove, så nå har jeg kastet meg rundt den siste uken og ringt rundt og fått den hjelpen jeg trenger. Det har faktisk gått! Så nå mangler bare kassaapparat før vi er klare, ler Sara som jobber med provisorisk betalingsløsning frem til splitter nytt apparat kommer på august.

Bobler og Botox

– Vi skal tilby det som har vært, og så skal vi bytte litt av sortimentet og tilby en litt annen type hudpleie og sminke. Vi skal fylle på med litt gull, sølv og vesker, men i tillegg vil en liten del av lokalet etter hvert gjøres om til et lite rom der du kan få satt på vipper, ordne negler og så vil du få tilbud om å få botox og fillere.

– Da vil det komme hit en sykepleier innenfor det feltet fra Oslo, en gang hver tredje måned kanskje, og da vil vi ha kundekvelder som vi vil kalle Bobler og Botox. Jeg vet at det er et marked for det her, og at folk drar til Trondheim for å få slike behandlinger. Snart vil kunne tilby det her.

I tillegg vil Sara satse stort på webshop. Da vil butikken få en egen nettside som vil drives etter klikk & hent-prinsippet, med mulighet for forsendelser også.

– Tanken er at butikken skal bli på senteret; vi skal ikke ha et senter uten parfymebutikk. Og så vil nettsiden (webshopen) være ryggraden til butikken. Vi vil også kunne tilby shipping via Posten.

Navnet skjemmer ingen

Opprettelsen av det nye selskapet, Ciel Beauty AS, går nå runden via Brønnøysund, men hva navnet på den nye butikken blir til slutt er litt oppe i luften akkurat nå.

– Vi åpner som The Loox, men vi holder på med en omprofilering i disse tider. Selskapet bak butikken vil være Ciel Beauty, men det kan hende navnet på butikken blir noe annet, smiler Sara lurt.

– Jeg gleder meg vilt til å starte opp, sier Sara.
– Jeg gleder meg vilt til å starte opp, sier Sara.

Spiller på alle strenger

Sara kjenner parfymebransjen godt, og har tidligere samarbeidet med og hatt oppdrag for L'Oréal, Mac Cosmetics, Biosilk Chi og Schwarzkopf for å nevne noen. Hun brenner for at folk skal være den beste utgaven av seg selv, og gir gjerne gode råd og veiledning. Det må også nevnes at Sara får med seg de tidligere ansatte ved «gamle» The Loox, så kundene vil fortsatt få glede av den brede fagkunnskapen som har vært.

– Jeg skjønner at folk kanskje lurer på hvordan jeg skal lykkes når de før meg ikke har gjort det, men jeg er i ferd med å sette sammen laget som skal drive dette fremover og jeg har en litt annen taktikk enn det som har vært tidligere. Blant annet har jeg venninner som kan selge våre produkter på events, og jeg kjenner jo mange salongdrivere i Oslo som jeg kan spørre om råd, sier Sara som også selv vil bli å se i selve butikken.

– Og så inngår vi samarbeid med influencere, selv om det er litt for tidlig å gå ut med navn ennå. Jeg bruker alt av kontaktnettverk og støtte jeg har akkurat nå, så jeg skal spille på de strengene jeg har. Jeg gleder meg vilt til å starte opp, avslutter Sara.

Powered by Labrador CMS