Surnadal Husflidlags med juletrivsel på Alti:

Trivelige damer: Fra venstre Anny Haugen, Turid Lunestad Strand, Astrid Mogstad Gulla og Oddrun Sæter

Skaper trivsel på Altisenteret

Etter et års pause er Surnadal husflidslag igjen på plass i lokalene vis-à-vis apoteket på Alti. Her har de installert seg fram til helga med salg av husflidsprodukter og inviterer på kaffe, gløgg og mandarin.

Publisert

-For to år siden ble vi spurt om vi ville fylle lokalet med noe, sier leder i Surnadals husflidslag, Anny Haugen. Lokalet sto tomt etter at parfymeriet flyttet ut, og senteret ville gjerne ha noe inn der i adventstida.

Dermed ble Husflidslaget spurt om de kunne tenke seg å lage litt farge og liv i lokalet. Det ble såpass vellykket at de hadde lyst til å gjenta suksessen i år også. Nå er lokalet i bruk, men etter å ha godsnakket med dagens leietaker, O.M Grefstads representant i Surnadal Jon Olav Holten, ordnet det seg med lokalet.

-Han lar oss leie lokalet disse dagene for en rimelig penge samt en sjokoladekake, ler Anny Haugen.

En viktig del av leieavtalen var nemlig en kake som Holten kunne ta med seg ned til de ansatte på Ribi, der han installerer seg ut uka. Kake ble det sjølsagt en råd med.

Håndtverk, gløgg og smultringer

Gløgg, julekaker og mandariner blir sponset av Alti. Kaffe står damene for sjøl. De har satt fram bord der en kan sette seg ned for en hyggelig prat, med eller uten håndarbeid. Antallet må sjølsagt begrenses på grunn av den pågående epidemien, men det skal i alle fall være plass til ti stykker, mener Haugen.

Her er det også mulighet til å bidra til Husflidslagets høstlotteri, med trekning 13. desember.

-Du må få med Vippsnummeret, skyter damene inn, det er 139131. Det er anledning til å vippse når som helst, forstår vi. Ved å merke vippsen med «lodd», blir man ført inn i loddboka.

Juletrivselsrommet blir åpent til og med lørdag. Her er det et bredt utvalg av håndarbeidsprodukter, så for den som er på jakt etter julegaver av god kvalitet, er det kanskje ikke så dumt å stikke innom.

Powered by Labrador CMS