Nestleder i Surnadal husflidslag Elsa Kvande inviterer til trivsel på AltiClick to add image caption
Nestleder i Surnadal husflidslag Elsa Kvande inviterer til trivsel på AltiClick to add image caption

Inviterer til førjulstrivsel igjen

For tredje gang arrangerer Surnadal husflidslag Førjultrivsel på Alti tre dager til ende. De oppfordrer alle til å stikke innom og trives.

Publisert Sist oppdatert

I dag åpnet husflidslaget årets førjulstrivsel i lokalet vis a vis Rema og apoteket på Altisenteret. Det er tredje gangen Husflidslaget rigger seg til med stoler og bord og ønsker alle velkommen innom for å få seg en kaffekopp, en kopp gløgg. Og kanskje en hyggelig prat.

Det første året ble vi kontaktet av senteret og spurt om vi kunne finne på noe i lokalet. Det sto tomt, og det synes ikke senterledelsen så noe fint ut. Husflidsalget tok utfordringen, og kom opp med dette konseptet.

Betalte med kake

Året etter var lokalet opptatt, da hadde Jon Olav Holten fra Grefstad bil kontor der. Men damene hadde lyst til å skape trivsel da og, så de spurte pent om de kunne få leie lokalet av Holten. Jo da, det skulle la seg gjøre, mente bilselgeren, og flyttet ned i lokalet under senteret for anledningen. Betalingen var blant annet en sjokoladekake, som han skulle dele med kollegaene nede på verkstedet.

Sjokoladekake ble det, og dermed ble det Førjulstrivsel også.

I år står lokalet tomt igjen, og husflidslaget fikk lovnad på å bruke det, så sant den planlagte doughnututsalget ikke kom først. Nå i begynnelsen i desember står altså lokalet fremdeles ledig.

-Kom og trives med oss!

-Hensikten er først og fremst trivsel, sier Elsa Kvande, nestleder i husflidslaget. Vi setter fram stoler og bord, så kan folk komme innom og sette seg nedpå. En trenger ikke å ha tilknytning til husflidslaget eller drive med husflid for å komme innom. Dette er for alle, med du er selvfølgelig velkommen til å ta med deg håndarbeid. Vi spanderer kaffe, gløgg og pepperkaker. Vi har også salg av husflidsprodukter laget av medlemmene, så her kan det være mulighet for å sikre seg julegaver – til seg selv eller andre, smiler Kvande.

Husflidslaget holder åpent torsdag og fredag klokken 11-19 og lørdag klokken 11-16.

Powered by Labrador CMS