Et kjøpesenter
Byporten i Mo i Rana

Byporten i Mo i Rana inngår samarbeid med Alti Forvaltning AS

Det er nylig inngått avtale mellom HHO-Gruppen og Alti om forvaltning av kjøpesenteret Byporten i Mo i Rana, med virkning fra januar 2024. Det skriver HHO-Gruppen og Alti forvaltning i en felles pressemelding onsdag. Senterporteføljen i Alti teller med dette 46 senter.

Byporten er et spennende kjøpesenter ved porten til Mo sentrum. Det er regionens store kjøpesenter med 12.000 kvadratmeter, bestående hovedsakelig av store butikkenheter. Kjpesenteret huser 14 butikker, og ligger ved en av Nord-Norges mest trafikkerte veistrekninger, E6.

Byporten ble bygd i 2010, har en god leietakermiks og det store gratisparkeringsarealet rundt gir kjøpesenterets kunder en enklere handel. Senteret eies av HHO Gruppen, som også er engasjert i annen type eiendom i Mo i Rana. 

– Vi er godt fornøyde med å gå inn i et samarbeid med Alti, og sammen med dem skal vi løfte Byporten videre, sier Freddy Olsen i HHO-Gruppen. 

Ifølge adm. dir. Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning AS er kjøpesenteret i Mo i Rana et moderne og veldrevet kjøpesenter, som passer godt inn i selskapets portefølje. 

– Vi ser frem til å komme i gang med arbeidet for å utvikle senteret videre sammen med de lokale eierne, sier Løseth.

Powered by Labrador CMS