Samlet inn 44 776 kroner!

Helgas veldedighetsturnering i håndball sørget for at Pårørendeforeninga ved Surnadal sjukeheim fikk overrekt en gavesjekk på hele 44 776 kroner! Per Holten og Magna Mo var svært takknemmelige for innsatsen til initiativtaker Anders Moe Sæter og de andre i håndballgruppa. 

Det har vært en svært vellykket helg i Surnadal idrettshall, der over 120 spillere har vært i aksjon for en god sak. Anders Moe Sæter er primus motor for arrangementet, og er en av flere som har lagt ned mange timer arbeid både før og under turneringen. Se bildeserie fra helgas turnering her.

Tilbakemeldingene fra spillere, publikum og sponsorer har vært utelukkende positive, og de har alle bidratt til at Pårørendeforeninga for Surnadal sjukeheim kunne få overrekt over 40 000 kroner søndag ettermiddag.

- Jeg er på vegne av foreninga svært takknemmelig, og er mektig imponert over innsatsen som er lagt ned. En spesiell takk til Anders Moe Sæter som står bak dette, sier Holten. 

Gavesjekk 2_690x460.png
Per Holten takket alle involverte (Foto:Kristin Solem)

Ikke utgått på dato 
I herrefinalen møttes Oldstar og "Utgått på dato". Sistnevnte viste seg å ha bedre holdbarhetsdato enn annonsert, og vant finalen rimelig greit. 

Gamle stjerner fra Surnadal tok seg helt til finalen, men måtte til slutt se seg grundig slått av unge krefter fra Meldal.

Helga ble avsluttet med storkampen mellom eliteserielagene Byåsen og Molde. Les mer og se bildeserie her.

Gavesjekk 3_690x460.png
Stian Faksnes (leder i SIL håndball), Magna Mo og Per Holten (for Pårørendeforeninga ved Surnadal sjukeheim og primus motor Anders Moe Sæter (Foto: Kristin Solem).

meldal.jpg
Meldal gikk til topps i turneringen

utgått på dato.jpg
Utgått på dato? Neppe!