2012-4navnebarn_2

Humanistisk navnefest

Human-Etisk Forbund minner om Humanistisk Navnefest i Surnadal. Navnefesten på Indre Nordmøre blir i Svorkasalen i Surnadal kulturhus lørdag 3.mai kl 13.00. Det er fortsatt mulig å melde på navnebarn!

HEF_logo_vert_PMS.gif
Human-Etisk Forbund inviterer til Humanistisk Navnefest i Surnadal. Navnefesten på Indre Nordmøre blir i Svorkasalen i Surnadal kulturhus lørdag 3.mai kl 13.00. Vi har allerede ett påmeldt barn.

Humanistisk navnefest arrangeres av Human-Etisk Forbund og er en vakker og glad seremoni på et humanistisk og ikke-religiøst grunnlag. Seremonien er en feiring av barnet. I første rekke handler det om å feire at et barn er født og har fått sitt eget navn, en identitet og å ønske barnet velkommen til verden.



2012-4navnebarn.jpg
Humanistisk navnefest 2012
 
2011 (2).jpg
Humanistisk navnefest 2011
 

Her ser du bilder fra navnefesten på Indre Nordmøre i august 2012 med 4 navnebarn, og fra mars 2011 med 3 navnebarn.
 
Lurer du på om dette er noe for deg finner du ofte stilte spørsmål og svar her: http://www.human.no/Fylkes-og-lokallag/More-og-Romsdal/Seremonier/Humanistisk-navnefest/Ofte-stilte-sporsmal/
 
Har du andre spørsmål om denne seremonien kan du ta kontakt med Inga Dalsegg på e-post: art@ingadalsegg.com eller tlf: 41 57 95 23