960x

I finalen ble det tap 3-9 for Canada

Curlinggutta har skip med rindalsaner

Torger Nergård har tatt over som skip til Norges curlinglag i VM i italienske Cortina. Torger har rindalsrelasjoner. Foreldre er Inge Johan Nergård og Merete Solem fra Orkdal. Inge Johan var født og oppvokst på Berglund i Romundstadbygda, som Jon Nergård fra Stranda kjøpte i 1961. De har blitt kjent fra buksene sine, men sportslig går det også bra. I VM-finalen søndag ble det tap 3-9 for Canada og VM-sølv på curlinggutta. Nettavisen.sport har dette på VM-sølvet og Dagbladet sport dette.

Faren til Torger, Inge Johan, gikk bort i 1996 og Torger studerte ved NTNU, går det fram av gards- og ættesoga for Rindal. I dag er det onkel Morten Ivar Nergård som har huset på Berglund som fritidsbolig. Til høyre finalelaget mot Canada med Torger Nergård som skip.

Og dette er cvn til Torger Nergård på heimesidene til Norges Curlingforbund:
Født: 12. desember 1974
Bosted: Oslo
Klubb: Snarøen
Høyde: 1,79 m
• Tidligere OL: 2002, 2006
Internasjonale meritter: OL: 1 gull VM: 3 bronse EM: 1 gull, 2 sølv, 2 bronse
Antall år spilt curling: 30
Yrke: Ingeniør
Familiestatus: Samboer med Marianne Rørvik, en av Norges beste kvinnelige curlingspillere
Favoritt curlingspiller: John Morris
Best kam så langt: EM-finalen mot Murdoch som vi tapte i ekstraomgang beste turnering så langt: EM i Füssen
Favorittmat og drikke: Alt som ikke kommer fra havet settes stor pris på av hele laget. Biff blir aldri feil. Heller ikke kyllingvinger
Antall år dere vil sats på curling på toppnivå: Noe usikker.

Trollheimsporten hadde denne artikkelen om OL-sølvet til curlinggutta i Vancouver. Nettavisen hadde dette etter seieren over Italia og du finner alt om curlinggutta med buksene på heimesidene til Norges CurlingforbundDagbladet sport har dette etter seieren over Italia. Før finalen mot Canada har Dagbladet nett dette.