Høstavslutning for Barnas arbeidsstue

Onsdag kveld var det klart for avslutning for barnas arbeidsstue i regi av Surnadal Husflidslag på Nymoen. Gjennom de åtte kveldene arbeidsstua har vart har de unge husflidselevene laget mange flotte produkter og prøvd seg på mange teknikker.

Publisert

På syrommet i Husflidslagets hus på Nymoen var det onsdag kveld utstilt en imponerende mengde produkter av ulike slag. De 18 deltakerne har både strikket, sydd, trykt på skinn, for å nevne noe. I går kveld fikk de vist fram de fargerike produktene.

-Dere har nesten ikke hatt tid til å ta pause, dere har vært så ivrig og hatt slik arbeidslyst, sier Anne Grete Snøfugl da hun takker for høstens kurs. Når deltakernes har tatt seg tid til pause, har de kost seg med sunn snacks, nemlig frukt sponset av Rema, Kiwi og Bunnpris.

Onsdag kveld ble det imidlertid litt annet å kose seg med. Da sto både rundstykker, kaker, muffins og bakels på menyen. Det var også åresalg med gevinster fra et bugnende bord med flotte gevinster. Og det var mange glade vinnere.

Husflidslaget har arrangert Barnas arbeidsstue i en årrekke, og det er stadig like populært. Mange som skrev seg på lista for kurset som går etter jul også.

De unge husflidsprodusentene fikk endelig ta med seg tingene sine hjem onsdag kveld. Da vi spurte om noen av tingene skulle havne under juletreet, fikk vi ikke noen klare svar. Men det er ikke så rart, noen hemmeligheter må man få lov å ha. Ikke alt kan avsløres på november.

SE BILLEDSERIE UNDER:

Powered by Labrador CMS