Martin Aamodt Leeper, Anne Helmer-Larsen og Karita Sognen Haugsbø fra NoFo hadde fått jobben som julenisser
Martin Aamodt Leeper, Anne Helmer-Larsen og Karita Sognen Haugsbø fra NoFo hadde fått jobben som julenisser

Allsidig søndag på Skei

Søndag kunne Frivilligsentralen, Kulturhuset og biblioteket by på et variert tilbud for den som ville tilbringe ettermiddagen på Skei. Juleverksted, julegrantenning, kunstutstilling og kaffelag stod på programmet. Under kan du se stor billedserie fra arrangementene.

Publisert Sist oppdatert

Søndag var det klart for julegrantenning utenfor kulturhuset på skei. Rundt 150 personer med stort og smått tok turen til Skei i den mildvær og duskregn for å se granen lyses opp, høre Surnadal hornmusikk spille julesanger og gå rundt juletreet. Nissebesøk ble det også.

Frivilligsentralen arrangerte juleverksted i forkant og inviterte til kaffe lag etter julegrantenningen.

Til sammen rundt 15 barn i aldere fra 3 til 12 år deltok på juleverkstedet fra klokka 14 til julegegratenninga klokken 17.

Etter at julegrana lyste på plassen foran Kulturhuset, inviterte Frivilligsentralen kaffelag. Det var godt å krype inn for småfrosne julegrantennere.

I galleri Finstuå hadde Surnadal kunstforening dessuten åpent for Haustlys, en utsilling som ble åpnet lørdag. Temaet er kortriset og gjenbruk. Det er en variert utstilling med bilder fra Surnadal Fotoklubb, Sunndalingen Emil Bråten med metallfigurer og smykker laget av gamle sølvskjeer fra Bøyd Skje med Sasha Stabell fra Ålesund. Halve utstillingen er dessuten tilegnet en minneutstilling over surnadalskunstneren Bjørn Ove Fjærli.

Se billedserie fra juleverksted, julegrantenning og kunstutstilling under:

Powered by Labrador CMS