Spenna Gæærn 02

Spenna gæær´n!

I forbindelse med denne ukens landsstevne blir det arrangert mange tevlinger på Øye-området. Én av tevlingene som gikk av stabelen torsdag, hadde en svært passende tittel: "Spenna gæær´n!"

På NBUs hjemmesider beskrives tevlinga slik:

"Spenna gæær’n er ei lavterskel lagtevling som ligger under tevlingsnemnda i Norges Bygdeungdomslag, og arrangeres som NBUM på NBUs Landsstevne. Tevlinga skal gjennom spesielle, kreative, utfordrende og sprø oppgaver teste ei gruppes samarbeidsevner og sunne galskap. Samt at de skal ha det gøy." (Kilde: www.nbu.no)

Hovedoppgaven er å komme seg igjennom en løype på 10 poster med humøret i behold. Postene varierer fra å være fysisk krevende til teoretisk krevende, og det lages også poster der enkelte lagmedlemmer må ofre seg for lagets ære. 

At samtlige kom seg igjennom løypen med humøret i behold, kan vi skrive under på. Det var høy latter, god samarbeid og en stor dose kreativitet å observere på Øye stadion.

Spenna Gæærn 01.png

En av postene gikk ut på at en av lagmedlemmene skulle kaste en vannmelon så langt som mulig. Deretter skulle samtlige lagmedlemmer løpe til den knuste vannmelonen, og spise så mye som mulig av det knuste innholdet. Melonbiter dynket i grus var, merkelig nok, ingen hindring!

Spenna Gæærn 13.png

På denne posten ble forskjellige matvarer (gjerne av den litt «ekle» sorten) plassert under beholdere slik at ingen så hva som var under. Hver deltager fikk i oppgave å velge seg en beholder som inneholder en matvare de må spise opp. Laget fikk poeng ut ifra om de spiste/drakk alt de hadde valgt seg. Blant det spiselige var en chili, makrell i tomat og et rått egg.

Alle bildene er beskyttet av opphavsrett. Viderebruk ikke tillatt uten avtale.

Trykk bildene større:

Spenna Gæærn 01
Spenna Gæærn 02
Spenna Gæærn 03
Spenna Gæærn 04
Spenna Gæærn 05
Spenna Gæærn 06
Spenna Gæærn 07
Spenna Gæærn 08
Spenna Gæærn 09
Spenna Gæærn 10
Spenna Gæærn 11
Spenna Gæærn 12
Spenna Gæærn 13
Spenna Gæærn 14
Spenna Gæærn 15
Spenna Gæærn 16
Spenna Gæærn 17
Spenna Gæærn 18
Spenna gæær´n 19
Spenna gæær´n 20
Spenna gæær´n 21