Søndag
Søndag Lett regn
14°
Lett regn
Svak vind
Mandag
Mandag Skyet
13°
Skyet
Svak vind
Snota webcam 300817

Webkamera i Surnadal og Rindal

Her gir vi alle en oversikt over webkamera i Surnadal og Rindal. Svorka har tilsammen 34 webkamera, de fleste i vårt distrikt. Sunndal Energi har bl.a. webkamera mot Stangvik. Nytt kamera ved Igltjønna Skistadion, og det er to kamera ved Fv65 på Rindalsskogen, ved grensa til Sør-Trøndelag.


Svorka sine webkamera er plassert på Duvåsen, Liabø, Sæterlia, Igltjønna, Rondane og Bollen. De viser utsikt mot bl.a. Bolme, Rindal sentrum, Øvre Surnadal, Snota, Skei, Glærum, Knyken, Industrikaia, Nymoen og Skeisnebba. Svorka har tilsammen 34 webkamera i drift,


Sunndal Energi sine webkamera er plassert på Gjøra, Grødalen og Nesøya. Webkamera på Nesøya viser bl.a. Stangvik. Sunndal energi har 16 webkamera i drift.

 

Nytt!
Igltjønna Skistadion har nytt web-kamera!


www.lilleholt.no (Rindalsskogen)

Garberg i Meldal, fv 65 ved grensa til Rindal. Vi ser litt av Middagsfjellet til venstre i bildet, og Tifjellet til høyre. 


Statens vegvesen (Rindalsskogen)

- Statens vegvesen har et webkamera ved fylkesgrensa, på Storholt på Rindalsskogen. Dette kameraet viser vær- og føreforholdene på fv 65. Denne strekningen er særlig værutsatt om vinteren. Kameraet er bevegelig. Det viser noen ganger bilder østover og noen ganger vestover.


Bildet over: Skjermdump fra Svorka Duvåsen, mot Snota 30. august 2017

Tips en venn Skriv ut