Eir med Thomas Mjøen i sulkyen

Mandagens travkjøring på Varig Orkla Arena

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld var det igjen travkjøring på Varig. Eir, tilhørende Astrid Nyberg på Nerbu , startet 1 gang som 3-åring, så startet ho ikke før nå som 6-åring.
Og det gikk veldig bra. 3.plass ble det på tiden 1,36,7. 

Astrid har vært tålmodig med denne merra, det lønner seg ofte. Ho var ikke klar før nå. Alltid velkjørende Thomas Mjøen fra Melhus var kusk. Thomas er en av landets absolutt beste amatørkusker. Eir er forøvrig helsøster til den andre gode merra som Astrid og Petter har, nemlig Frøy. Ganske ulike de merrene, Eir er rolig, Frøy er ei hissig dame som vil ofte litt for mye.

Så starta Stormare til Nils Stokke. Nå vart det 6.plass på tiden 1.29.9. Han er kommet i en hard klasse nå, men kjemper på og går gode løp hver gang. Karl Ove Nordtømme kjørte som vanlig et fint løp med hesten.

Tirsdag kveld var det også kjøring på Varig, såkalt rutineløp. Det er løp uten premier. Det er for å gi ferske hester rutine, for å gjøre dem klar for start. Også rutinerte løpshester kan starte der, for å gi dem et hurtigarbeide. Hele 7 hester fra dalføret var med, resultater er utlagt på Orkdal Travklubb sin FB-side.

Tilslutt må nevnes at Mr. Pagadi, hesten til Ola Sylte Heggset, skal til Bjerke på rikstotoløp på lørdag. 50 000 Kr. i førstepremie der.
Kjøring både lørdag og søndag på Bjerke denne helga, med Oslo Grand Prix som høydepunkt.

Powered by Labrador CMS