Eli og Oles påskenøtter 2023:

Svaret på denne oppgaven ligger ikke langs en av de rutene som Tine-sjåfør Per Vattøy kjørte, men denne bilen sto parkert ved Coop Marked i den bygda som er svaret på dagens konkurranse.

Kar ska oss

Onsdagens påsketur går sørover etter hovedveien. Svaret sender du på epost med navn og adresse til konkurranse@trollheimsporten.no før midnatt! Send gjerne med en kommentar og/eller bilde fra din opplevelse av reisemålet.

Publisert Sist oppdatert

I dagens påskenøtter reiser vi til Kristins hjemplass som ligger ved en vei som DDE synger om.

Dette tettstedet har 3 bokstaver i navnet sitt og har samme navn som kommunen det ligger i. Byen og kommuneadministrasjonen i samme kommune har et navn som inneholder 3 forskjellige bokstaver.

De lokale uttaler navnet på bygda si med dobbel konsonant, selv det ikke skrives på den måten.

Spkl Troll, laget som vant turneringa i denne bygda i 1985. Inger Anne Smevoll, Rannei Bjørnstad, Anne Sørli, Anne Marie Storholt, May Ansnes, Eli Landsem, Eva Ansnes, Lisbet Jonli, Marit Bjørkli, Eli Solvik, Unn Knudsen, Irene Haugen, Bente Bakken, Mette Tørset

I noen år på 80-tallet var Sportsklubben Troll i denne bygda på fotballturnering i denne bygda ei helg i ferietida. Både damelaget og herrelaget var med, gjerne som avslutning på ei uke med treningsleir i Sverige.

På lørdagskveldene etter fotballkampene var det dansefest ved elva. Det er sikkert også mange av Trollheimsportens lesere som har vært på dansefest i denne bygda.

Kar ska oss no?

Powered by Labrador CMS