Surnadal IL handball

Håndballkamp

Tøff motstand for 20-årslaget

Publisert

Det ble hard motstand for Surnadal J20 da de fikk besøk av tabelltreer Ranheim 2 søndag. Gjestene dro godt ifra i første omgang. Alikevel kom vertene på banen etter pausen og gav de god motstand og voktet buret som bare det.

Det ble et tolvmålstap for surnadalsjentene, etter å ligge under med ti mål til pause. Men andre omgang svarte de med å gi bortelaget større motstand. Emilie så og si stengte målet, og i sisteomgangen i seg selv ble det kun en målforskjell med to mål.

Emilie vokter buret og hadde fluss av gode redninger søndag. Hun hadde redninger første omgang også, men andreomgangen kom den ene etter den andre fine redningen av Surnadal sin målvakt på løpende bånd. Hun reddet både spillemål og straffer og fikk fart på ballen ut igjen som resulterte til raske kontringer av lagvenninnene.

Førsteomgangen

Første målet ble en lobb fra bortelaget, og de fikk også kampens andre mål.

I fjerde spilleminutt ordnet Hedda straffe, og satte første målet til hjemmelaget selv fra sjumetersmerket. Stilligen ble da 1-2.

Surnadals sitt andre mål satte Emma Therese med et langskudd til stillingen 2-4.

Gjestene scoret tre mål uten at hjemmelaget fikk flere mål. Når passivtegnet kom opp ni minutter ut i kampen, tok Edel Therese ansvar og satte inn det tredje målet til Surnadal.

Femten minutter ut i omgangen tar Surnadal timeout med stillingen 3-11. Emilie reddet to mål på rappen, og slapp inn ett, før Eline gikk gjennom på motstanderens halvbane og lagde straffe.

Edel Therese tar straffen. Ranheim sin keeper redder, men straffeskytteren tar returen og setter ballen i mål.

Halvminuttet etter springer Eline opp på kontring og scorer Surnadal sitt femte mål.

Harde tak på linjen. Kristi i aksjon i omgangens siste spilleminutt.

Sisteomgangen

Ingrid scorer i første angrep allerede 17 sekunder ut i andre omgang. Hun setter også inn denne omgangens andre mål et stort minutt etterpå.

Emilie satte igang angrepet fort da Synne K. F. sprang på rush og satte inn Surnadal sitt åttende mål.
Ny redning og raskt angrep resulterte til godt skudd av Eline.
Godt spilt og scoring av Synne L. F.
Mange tøffe tak for strekspiller Kristi. Her blir det gult kort på motspiller og straffe til Surnadal.

I kampens siste fem minutter skjer det mye. Først sprang Hedda og Kristi raskt opp i kontring. Hedda sentret ballen til Kristi som satte inn Surnadal sitt tiende mål. Og Ranheim får ikke ballen i nettet bak Emilie mer resten av kampen.

Minuttet etter Kristi sin scoring reddet Emilie atter en gang, mens Hedda fikk sitt tredje to-minutt som resulterte til rødt kort. Emilie reddet også straffen.

Da det gjensto vél to minutter, ble det rush igjen. Iselin sentret til Eline som scoret hjemmelagets mål nummer elleve. Og minuttet etter satte Emma Therese inn Surnadal sitt 12. og siste mål.

En konsentrert gjeng forsvarer hjemmelaget og hindrer gjestene i å få mål de siste spilleminuttene.

I pausen stod det 5-15 til bortelaget. Sluttresultatet ble 12-24. Det ble med andre ord en skikkelig opptur i andre omgang av kampen hvor Surnadal fikk syv mål mot Ranheim 2 sine ni. Skikkelig godt jobba, jenter!

Målvakt med iver og pågangsmot

Emilie reddet to straffer, nær tre. Hun stod bra i første omgang, og andreomgangen var det utallige fine redninger. Trollheimsportens utsendte mistet fort tellingen, da det bare strømmet på med skikkelig godt keeperarbeid på syttenåringen.

Målvakta visste at de spilte mot et godt lag, holdt motet oppe og gav en innmari god innsats. Og det var det flere som merket seg. Bare mens Trollheimsporten tok en kort prat med henne rett etter kampen, var det to damer som kom og roste henne for innsatsen og det store pågangsmotet.

Jente med håndball-keeperdrakt.
Selv mot et veldig godt lag, reddet 17 år gamle Emilie utallige baller fra å havne i hjemmelagets nett.

Surnadals spilletropp søndag bestod av Emilie Holsbøvåg, Emma Therese Hyldbakk, Synne Kvendset Fiske, Hedda Forslund, Edel Therese Karlsen, Iselin Henden Dalsegg, Synne Lie-Fjeldvær, Live Aakvik, Guro Botten Sletnes, Ingrid Almhjell-Ims, Kristi Fugelsøy og Eline Østbø.