Forfengelige #ekorn i Rindal, er det brukt hårvoks i tuppene?

God morgen 19. april

Påskeferien er over for denne gangen, og hverdagen kaller. Vi i Trollheimsporten ønsker alle våre lesere en riktig fin tirsdag! I dag kan vi gratulere Arnstein og Arnfinn med navnedagen.

Namnet: Arnstein er et mannsnavn av norrøn opprinnelse. Førstestavelse «Arn-» er norrønt for ørn, siste stavelse er stein, og Arnfinn er et mannsnavn som er dannet av de norrøne ordene orn «ørn» og finnr «same».

På denne dagen for 34 år siden, ble den aller første Lotto-trekningen gjennomført på NRK, men ingen hadde 7 rette i tidenes første Lotto-trekning.

Noen historiske hendelser på denne datoen:

1775 – Den amerikanske uavhengighetskrigen bryter ut med slagene ved Lexington og Concord som ender med amerikansk seier og starter beleiringen av Boston
1943 – Andre verdenskrig: Jødene i Warszawa-ghettoen gjorde opprør da SS-styrker trengte inn for å ekspedere de siste 60 000 til konsentrasjonsleirer.
1961 – USA oppretter en militærmisjon i Laos2005 – Kardinal Joseph Ratzinger ble valgt til pave, og tok navnet Benedikt XVI.

Kilde: Wikipedia

Bildene er som vanlig hentet fra Instagram eller epost. Bruk emneknaggen #Trollheimsporten. Da kan det godt være at vi bruker nettopp ditt bilde på vår nettportal.

Powered by Labrador CMS