Onsdag
Onsdag Kraftig regn
Kraftig regn
Svak vind
Torsdag
Torsdag Regn
Regn
Lett bris
Mina og meg

Årets Villmarking tar med familien til Trollheimen

Hvor er det trollene drar når de er ferdige med sommerferien sin? De drar naturligvis hjem. Hjem til Trollheimen. Derfor gjør vår familie det motsatte av trollene. På mandag 19. august drar drar vi til Trollheimen på familie-ekspedisjon.

Alexander Read er Årets Villmarking 2019. Han skriver bloggen Mina og meg. Dattera Mina er nå 3 år, men er allerede både dreven fjellvandrer og friluftsmenneske etter å ha vært med far på utallige fjellturer både sommer og vinter fra hun var "en neve stor". Og det er disse turene som omtales i Mina og meg.

Nå tar de turen til Trollheimen, og denne gangen skal også lillesøster Lilje Olava være med. Turen starter førstkommende mandag, 19. august, og varer i 14 dager.

Turen kan du følge på facebookisida Mina og meg Tureventyr

Instagram: Mina og meg

 

Alexander Read skriver til Trollheimsporten:

Mina (3 år og Årets Villmarking 2019) tar med lillesøster (6 mnd) til fjells i  Trollheimen i 14 dager

"Hvor er det trollene drar når de er ferdige med sommerferien sin? De drar naturligvis hjem. Hjem til Trollheimen. Derfor gjør vår familie det motsatte av trollene. På mandag 19. august drar drar vi til Trollheimen på familie-ekspedisjon.

Rollen som troll-spotter har aldri vært viktigere og Mina (Årets Villmarking 2019 på 3 år) er klar. Sammen skal Lilje Olava (6 mnd), Mina (3 år og 10 mnd) og mamma og meg jakte på magiske turøyeblikk sammen. Unnskyld, Laura skal også med så klart, Minas dukke, som alltid er med på tureventyrene våre. 14 dager med teltet vårt. La tureventyret begynne!"

 

Mina.jpg

Mina på tur. Foto fra bloggen.

 


 

 

Tips en venn Skriv ut