utleira jubel[1]

Borteseier til herrelaget

Surnadals håndballherrer vant søndagens bortekamp mot Ranheim med sju mål. Anders Moe Sæter, Petter Mathisen Giæver og Håkon Strupstad Mikkelsen (bildet) scoret 21 av lagets 32 mål.

Ranheim ledet med hele seks mål da det gjenstod ti minutter av første omgang. Da stod det 11 - 5 på måltavlen. Surnadal jobbet seg inn i kampen på mesterlig vis, og i siste spilleminutt før pause utlignet kampens store spiller, Håkon S. Mikkelsen, til 13 - 13.

Surnadal tok føringen fra start i andreomgangen og ga aldri fra seg ledelsen. Til slutt kunne herrene juble for sjumålsseier 32 - 25 og sesongens femte seier.

Petter Mathisen Giæver spilte en ny god kamp før han midtveis i andreomgangen pådro seg en kneskade og ble hentet av ambulanse.