Søndag
Søndag Delvis skyet
16°
Delvis skyet
Flau vind
Mandag
Mandag Klarvær
19°
Klarvær
Lett bris
8

julekalenderen 2011

8. desember 2011

HVOR ER VI?
Flotte garder som ligger på rekke og rad. Retning øst og ut som seg hør og bør... Og med god utsikt over dalen. Kjenner du deg igjen?

 

I dag hadde vi god utsikt mot Bjørnåsgardene. Utigard og austigard på Bjørnåsen i Rindal.  Bakom ser vi Skåkleiva kneisende i velkjent positur. I dag var det flere som syntes det var greit å kjenne seg igjen. Bland annet Kirsti Barbo Landsem som sier at: Dette er utsikten fra kjøkkenglaset mitt:) Bjønnåsgardæinj (Bjørnåsgårdene)

Vi oppfordrer deg til å dele dine historier med oss- om du har noen gaue og fine minner eller historier fra dagens utvalgte sted. Du sender svaret til trollheimsporten@gmail.com innen kl 22.00 om du vil være med i trekningen av tre flotte premier:

Gave Fra firma Kontaktperson Vinneren er:
 Softshelljakke  Kjells VVS  Kristin Merete Fosseide

 Reidun Kristine Grytbakk

 Hodelykt  Rindal Maskin  Ingrid Rognskog  Arne Skjølsvold
 Kortholder  VIBO  Harald Moen  Nils Husby

NB: epostadressen trollheimsporten@gmail.com er vår konkurranseadresse, alle andre henvendelser sender du til redaktor@trollheimsporten.no

Gå tilbake til luke 6 for å se rett svar på gårdagens oppgave, og se hvem som var de heldige vinnerne. Etter å ha svart på vår julekalender kan det hende du har lyst til å prøve deg på andre også. Hva med Atlanterhavsporten sin kalender? Eller Meldal sin? 

Klikk på bildet for å se det i et større format:

8