Tirsdag
Tirsdag NB! Les kommentar i apiChanges seksjonen i XML
21°
NB! Les kommentar i apiChanges seksjonen i XML
NB! Les kommentar i apiChanges seksjonen i XML
Onsdag
Onsdag NB! Les kommentar i apiChanges seksjonen i XML
21°
NB! Les kommentar i apiChanges seksjonen i XML
NB! Les kommentar i apiChanges seksjonen i XML
12

julekalenderen 2011

11. desember 2011

HVOR ER VI?
Her er det mye som foregår. Både sent og tidlig. Sommer. Høst. Vinter og vår... Kjenner du deg igjen?

I dag var vi ved innngangspartiet på Rindalshuset. Ei som kjenner dette huset godt er Bodil Arnestad: Her er bl.a. biblioteket i Rindal, hvor jeg jobber :-) I tillegg har vi hall, klatrevegg, basseng, kino, styrkerom og møterom. Velkommen! Også sønnen Sverke kjenner seg igjen her: Her arbeider mor. Det er Rindalshuset. Jeg har gym og basseng her. Idag spilte jeg handballkamp her.   

En annen som kjenner seg igjen er Levi Dyrnes i Bjugn som sier: Hei, trollheimsporten:) dette er Rindalshuset. her har jeg sittet noen kalde vinterdager, mens jeg gikk på ungdomskolen :)

Vi oppfordrer deg til å dele dine historier med oss- om du har noen gaue og fine minner eller historier fra dagens utvalgte sted. Du sender svaret til trollheimsporten@gmail.com innen kl 22.00 om du vil være med i trekningen av tre flotte premier:

Gave Fra firma Kontaktperson Vinneren er:
 TP Vinterjakke  Trollheimsporten  Willy Karlstrøm

 Edvin Tørset

 1 kasse spylervæske (4x4 l)  Storholt bil  Hallgeir Storholt  Steffen Møkkelgård
 juleblomst  Bunnpris Rindal  Eli Solvik  Oddbjørn Hegem

NB: epostadressen trollheimsporten@gmail.com er vår konkurranseadresse, alle andre henvendelser sender du til redaktor@trollheimsporten.no

Gå tilbake til luke 6 for å se rett svar på gårdagens oppgave, og se hvem som var de heldige vinnerne. Etter å ha svart på vår julekalender kan det hende du har lyst til å prøve deg på andre også. Hva med Atlanterhavsporten sin kalender? Eller Meldal sin?

Klikk på bildet for å se det i et større format:

12