Søndag
Søndag Skyet
15°
Skyet
Flau vind
Mandag
Mandag Klarvær
18°
Klarvær
Lett bris
10

julekalenderen 2011

10. desember 2011

HVOR ER VI?
I dag er det litt mer sjø og fjord.Da er det vel ingen hemlighet at vi da har forflyttet oss til vakre Surnadal. Greier du å se akkurat hvor vi er i dag?

Dagens bilde er fra den gamle Ørakaia utafor Surnadalsøra. Fjellet Saksa i Bøfjorden i bakgrunnen. Til høyre skimtar vi Årnes. sier Marit Foss.

Lars Gudmund Røen supplerer og sier: Dette er Ørakajå eller bare Kajå. Surna Kai tror jeg det den tida "dampen" var hovedforbindelsen til Kristiansund. MS Nordmøre var en av båtene, kansje den siste som trafikkerte ruta til byn. Anløp også Torvik og Årnes. Tror den også var innom Snekvika og Bøfjorden.

Bildet er tatt nedenfor mitt barndomshjem, Skralthaugen utafor Surnadalsøra. Du ser kaia og pakkhuset på bildet. Der var vi ofte og lekte oss da vi var barn/unge. Det var ofte bading der om sommeren. De modigste stupte ut fra kaia. Hilsen Anne Sofie Dønnem

Vi oppfordrer deg til å dele dine historier med oss- om du har noen gaue og fine minner eller historier fra dagens utvalgte sted. Du sender svaret til trollheimsporten@gmail.com innen kl 22.00 om du vil være med i trekningen av tre flotte premier:

Gave Fra firma Kontaktperson Vinneren er:
 Trekopp. Tid til å leve  Rindal Kommune  Gunhild Strupstad

 Mona Rita Rønning

 Juleblomst  Bunpris Rindal  Eli Solvik  Odd Asbjørn Bævre
 Utetermometer  VIBO  Harald Moen  Sissel Halle

NB: epostadressen trollheimsporten@gmail.com er vår konkurranseadresse, alle andre henvendelser sender du til redaktor@trollheimsporten.no

Gå tilbake til luke 6 for å se rett svar på gårdagens oppgave, og se hvem som var de heldige vinnerne. Etter å ha svart på vår julekalender kan det hende du har lyst til å prøve deg på andre også. Hva med Atlanterhavsporten sin kalender? Eller Meldal sin?

Klikk på bildet for å se det i et større format:

10