ingress

- Upåklagelig stemning

Under BUs landsstevne ble det arrangert konsert onsdag kveld. Trang Fødsel, Staysmann & Lazz og Erik & Kriss stod for musikken og omtrent 350 festbilletter ble solgt i løpet av kvelden. På dansegulvet foran scenen kunne man hele tiden se noen danse swing, uansett musikksjanger.

Med godt oppmøte og god musikk ble konserten en skikkelig festkveld. Flere kastet seg ut på dansegulvet og danset swing, mens andre stod å rocket med ved scenekanten. Artistene på scenen stortrivdes også, og musikerne forteller at de setter pris på at de fikk komme.

flammehav[1].JPG

Flere forskjellige effekter under konserten. Her er Staysman & Lazz som er på scenen.

-Dette er hjemmearenaen til Staysman & Lazz, det er like bra hvert år. Stemningen var fantastisk, forteller Stian Thorbjørnsen, kjent som Staysman, med ett smil. Dette er tredje året på rad at de deltar, og Thorbjørnsen forteller at de forelsket seg i BUs landsstevne etter første gangen de deltok. Han meldte seg først inn i NBU i går og har også fått tatovert NBU-logoen på leggen.

Trang Fødsel var de første ut på scenen. De forteller at stemningen dro seg til etter hvert, og at de merket at de var det første bandet.

trang fødsel[1].JPG

-Men mot slutten var det fantastisk. Det er omtrent 10 par som danser swing uansett hvilken musikk som spilles, forteller Hans Petter Aaserud og Arne Hovda, fra Trang Fødsel, imponert. Dette er første gangen deres på BUs landsstevne, men ikke første gang i Surnadal. De var litt usikre på om de har spilt på Laksefestivalen, men de har spilt på et utdrikningslag.

Det er også første gangen Erik & Kriss deltar på landsstevnet og kan fortelle at stemningen var upåklagelig. Publikumet var ett fantastisk kor, og Erik og Kriss ville få frem at publikum sang høyt og overraskende rent. De er ikke medlemmer av NBU enda, men har tenkt å bli det.

-Det er en god greie, forteller Kriss. 

erik og kriss 1[1].JPG

Erik & Kriss på scenen.

erik og kriss 2[1].JPG