Ola T

I morgen er det trekking!

Vinn ski til påske!

Fra Coca Cola har Rindal Bensin og Service mottatt et par carvingski i gave. Bakgrunnen er at de har solgt så mye cola siste året at det vanka premie til de ansatte. - Den vil vi gi videre til våre kunder. Stikk innom og legg igjen namnet ditt på en lapp, sier Tanja Solem. Ho er ny daglig leder ved Rindal Bensin og Service. Ordfører Ola T. Heggem vil stå for trekking av skiparet i morgen, mandag  kl 13.

- Kom innom og bli med på trekkinga av sette skiparet, oppfordrer Tanja Solem ved Rindal Bensin og Service. Ordfører Ola T. Heggem skal foreta trekkinga før påske. Da gjelder det å ha lapp med namnet sitt på i boksen det skal trekkes fra.

Kjempesalg av cola
Bakgrunnen for dette gratislotteriet er det store salget av cola ved Rindal Bensin og Service.

- Det førte til at vi ansatte fikk et par ski av Coca Cola. Nå ønsker vi å lodde ut skiparet til kundene, som får skrive seg på en lapp og som ordføreren vil trekke før påske. Det blir spennende, sier Tanja Solem (til høyre) ved Rindal Bensin og Service - som altså har hatt stor omsetting av cola.

- Det er mange coladrikkere i Rindal, legger ho smilende til.

Naturlig stoppeplass
- Dette synes jeg er utrolig trivelig å være med på. Rindal Bensin og Service er ei viktig bedrift i rindalssamfunnet - og jeg tror ikke det bare er rindalinger som drikker mye cola. Dette har blitt en naturlig stoppeplass for mange. Mye hyttefolk både i Surnadal og Rindal tar turen innom Øyum eller Texaco - ja Rindal Bensin og Service, sier ordfører Ola T. Heggem, som gleder seg til å trekke vinneren av skia.

Ny daglig leder
Tanja Solem understreker også at det er ved kiosken og matsalget omsettinga er størst. Ho er ny daglig leder ved Rindal Bensin og Service og har gått inn på eiersida med 25%. Nils Ragnar Bjørnås eier 50% og Tove Bjørnås 25%.

Tanja kom til Rindal for ett år siden og har starta både med sau og høner ved Nedre Almberg. - Det var døtrene som spurte om arbeid først ved Rindal Bensin og Service. Seinere kom også jeg inn og nå arbeider jeg fulltid her, er daglig leder og medeier. Det har gått rimelig fort, smiler ho.

- Vi trives så godt i Rindal og har blitt veldig godt mottatt og har fått mye hjelp med å komme på plass, sier ho. Nå vil Tanja Solem utvikle Rindal Bensin og Serevice videre. - Vi har planer om oppussing av butikken med sitteplasser inne i kiosken. Vi ønsker å kunne stenge av restaurantdelen for å åpne for selskaper. Det blir spennende, sier ho.

Rindal Bensin og Service er med i Trollheimsporten med informasjonsside - bli med - alle som er med her!

Først er det gratislotteri av carvingski: