kjetil rønning håkon bredesen_550x451

Viktig seier for Surnadal

Surnadal vant den svært viktige "sekspoengkampen" mot Stranda på Syltøran stadion lørdag ettermiddag. Kjetil Rønning og Håkon Bredesen scoret målene som sørget for seier 3-2. Surnadal tok med dette et viktig steg unna bunnstriden på tabellen. Se bilder og videoklipp fra kampen.

Kampen ble akkurat så jevn og spennende som forventet. Før kampen hadde begge lag 18 poeng, og var plassert rett over streken på tabellen. Med dagens seier, tok Surnadal et langt steg i riktig retning, og klatret til 8.plass på tabellen. Samtidig sendte de Stranda til nedrykksplass. Spillende trener Webjørn Holten var naturlig nok godt fornøyd med laget sitt etter dagens slitekamp - Stranda er et fysisk sterkt lag med masse rutine. I dag må vi gå i mange dueller og spille tøft. Vi liker egentlig ikke å spille slik som vi måtte i dag, men vi kjemper det vi har og vinner fortjent, fastlår treneren som er veldig glad for at Kjetil Rønning er inne på laget igjen - Kjetil betyr masse for laget, og har en verdifull rutine. En god Kjetil er gull verdt for oss. Det viser han til gangs i dag.

Surnadal åpnet kampen bra, og hadde overtaket på bortelaget fra første spark på ballen. Derfor føltes det ufortjent når Kasper Koppang fører Stranda opp i ledelsen i det 19.minutt. Surnadal fortsetter likevel presset, og får belønning sju minutter senere. Bortelagets keeper gir retur på et skudd fra Stein Todalshaug. Kjetil Rønning er på rett plass til rett tid, og utligner til 1 - 1 som også blir pauseresultatet.

Etter hvilen tar Surnadal kommandoen, og trenger bare knappe to minutter på å gå opp i ledelsen 2 - 1. Nok en gang er Kjetil Rønning sist på ballen. Dessverre for hjemmelaget, klarer de ikke å avgjøre kampen til sin fordel, til tross for flere store målsjanser. I stedet er det bortelaget som skaper ny spenning i kampen. I det 62.minutt er keeper Eystein Meese uheldig og glipper ballen, for deretter å rote den i eget mål. Dermed er lagene like langt på stillingen 2 - 2.

I det 78.minutt bytter trener Ingebrigt Gjerstad inn Håkon Bredesen og Andreas Dalsegg Sæter. Knappe to minutter senere, på Bredesens første "touch" på ballen, får han æren av føre Surnadal opp i ledelsen etter dagens fineste angrep, anført av Stein Todalshaug og Simen Engdal. Vakkert!

Se tabellen her

Surnadal - Stranda 3 - 2 (1 - 1)
Eystein Meese, Simen Engdal, Håvard D.Johnsen, Knut Ola Høvik, Kjetil Rønning, Webjørn Holten, Stein Todalshaug, Steinar Aarvåg, Knut Resell, Ivar Mogstad, Sondre Bøe, Bjørnar D.Sæter, Andreas D.Sæter og Håkon Bredesen.
Gult kort: Stein Todalshaug

Videoklippet viser Stein Todalshaug som herjer med forsvaret til Stranda. Veldig nær scoring, og en flott prestasjon!