Vev for vann

Elever på 7. trinn ved Øye skule har samarbeidet om en perlevev som auksjoneres bort for å samle inn penger til Kirkens Nødhjelps TV-aksjon "Vann forandrer alt". Gjengen håper på å samle inn minst 2000 kroner.

 

En tredjedel av 7. trinn, rundt regnet 15 elever, valgte tekstil som tema for kunst og håndverkstimene i høst. Kunst- og håndverkslærere Anne Marie Rognskog og Jorunn Heggset lanserte idéen om å lage en vev sammen for TV-aksjonen, og er stolte over resultatet. Elevene har vevd hver sin del som til slutt ble satt sammen til en stor "vannvev". Elevene fikk selv bestemme mønster og materiale, veven består derfor blant annet av ull, sølvtråd og perler. Inspirasjonen hentet de fra vann, da dette er temaet for årets TV-aksjon. Inspirasjonen kan man tydelig se i vevens sjatteringer og tekstur.

 

Øye perlevev hele_690x967.jpg

Øye perlevev sy_690x462.jpg

 

Øye perlevev detalj snudd_690x874.jpg

 

Anne Marie tok kontakt med Kirkens Nødhjelp som ble svært glade for bidraget, og det er de som har lagt veven ut på auksjon på QXL. Klikk her, så kommer du rett til perlevevens nettauksjon. Auksjonen stenger ved midnatt den 20. oktober.
 

Vi krysser fingrene for auksjonen, og håper den glade gjengen oppnår målet om 2000 kroner!

 

Øye perlevev ingress_690x499.jpg

Johannes, Benjamin, Caroline, Nora, June, Stine, Ingunn, Nils Ole, Thomas, Bjørnar, Ida, Jørgen, Marte, Gunn Astrid og Marit håper på storinnsamling for veven sin!