IMG_6408 x

Velfortjent seier i sesongens siste hjemmekamp

Rindal IL vant en knusende seier over Nidelv på Rinnvollen lørdag, selv med én spiller mindre på banen i mesteparten av kampen.

Mange tilskuere trosset det sure været og møtte opp på Rinnvollen for å se Rindal IL's herrelag sin siste hjemmekamp denne sesongen. Banen var våt og glatt, og stemningen var naturlig nok ikke på topp da Rindals keeper Anders Grytbakk fikk rødt kort bare litt over halvveis ut i første omgang.

Reservekeeper Stian Grytbakk ble satt inn i mål, og Rindal IL fortsatte kampen med bare 10 spillere på banen. Dermed ble det om mulig enda større jubel da Roy Bolme kort tid etter scoret kampens første mål for Rindal.

Roy Bolme scoret mål nr 1 for Rindal

Allerede tidlig i andre omgang utlignet Nidelv til 1-1. Slik sto stillingen i knappe 10 minutter, før Brage Storholt scoret Rindals andre mål. Stemningen både blant publikum og støtteapparat steg upåklagelig utover i andre omgang. Henrik Brynthe Lund headet inn det tredje målet for Rindal IL, og 80 minutter ut i kampen scoret Brage Storholt igjen, til stor jubel fra sidelinja.

Scoring av Brage Storholt

Brage Storholt scorer igjen. Mål nr 4 for Rindal.

Full jubel

Enda en målsjanse

Stang ut

Spillerne forlater banen. De har god grunn til å være fornøyd med dagens kamp.

Rindal IL viste en imponerende innsats med en spiller i mindretall i mesteparten av kampen, og dro i land seieren med stillingen 4-1 ved kampslutt. Med dette ligger Rindal IL nå på fjerdeplass på tabellen. De spiller sesongens siste kamp mot tabelltopp Orkanger på Orkla Maskin Arena søndag 9. oktober.