Svorka publiserings logo

Svorka melder:

Vær oppmerksom på epost-svindel

De siste dagene har det vært tilfeller der mange av Svorka Aksess sine kunder med teksten "Postkassen har overskredet en eller flere størrelsesgrenser satt av administratoren." og eller e-mail-adresse «@svorka.net» har mottatt falske e-poster, som ved første øyekast kan se ut til å være «på vegne av Svorka». Dette melder Svora på sin facebookside i dag.


Alt tyder så langt på at våre kunder har skjønt at dette er svindel. Hvis noen har svart på e-postene, anbefaler vi at man tar kontakt med kundeservice på 07165 for å få byttet passord på e-post-kontoen.

Vi oppdaterer våre sikkerhetssystemer kontinuerlig, og stopper de aller fleste forsøk på svindel, men det er nok ingen garanti for at lignende e-poster ikke vil slippe gjennom til våre kunder også i fremtiden. 

De fleste har nok også erfart at falske e-poster er ganske vanlig, så dette handler i praksis om nettvett fra hver enkelt bruker, vær kritisk, ikke svar eller klikk på linker i mistenkelige e-poster, og oppgi aldri passordet til noen!


Denne meldingen er hentet fra Svorka sin facebookside.