Eik 2_350x248

Vårtreff hos Eik Senteret

Eik Senteret Surnadal har valgt å bruke mer av sin markedsføring gjennom Trollheimsporten og har inngått en markedsavtale med det populære nettstedet for Surnadal og Rindal. Fra før er Eik Senteret Surnadal medlem av Trollheimsporten. Nå vil du også finne firmaet - som er en ledende leverandør av landbruksmaskiner i deler av Sør-Trøndelag, Nordmøre og Romsdal - på fast plass i venstre marg på Trollheimsporten. Der markedsfører de nå Vårtreff 2011, som går av stabelen i Malmefjorden 28. april og i Surnadal 29. og 30. april. Les mer om de mange tilbudene på vårtreffet ved å klikke på annonsen i venstre marg eller på denne linken.

Eik Senteret Surnadal med avdelinga i Malmefjorden kan nå også glede seg over å ha blitt kåret til årets Eik-senter 2010!

Prisen har lange tradisjoner i Eik-kjeden, og er en viktig motivasjon for drift og utvikling. Kriteriene for å bli årets senter er sammensatte og omfatter hele verdikjeden fra daglig drift til salg og service. Eik Senteret Surnadal og Eik Senteret Malmefjorden utmerket seg på flere områder, blant annet høy markedsandel på traktorer og stor fokus på intern opplæring av servicepersonell.

- Å bli Årets senter betyr mye for oss i Surnadal og Malmefjorden. Dette er en god motivasjon for alle medarbeiderne som står på i et krevende marked og gjør en meget god jobb, sier daglig leder Jon Magne Sæter.

Eik Senteret Surnadal er en del av Eik-kjeden, som er en landsdekkende franchisekjede med 33 selvstendige selskaper som profileres likt under navnet Eik Senteret. Eik-kjeden omsatte i 2010 for mer enn 1,4 milliarder kroner.

Eik Senteret Surnadal har to avdelinger, med hovedkontor i Surnadal og underavdeling i Malmefjorden, og dekker i dag 25 kommuner fra Hitra i nord til Rauma i sør. Totalt har de 22 ansatte, 4 av disse i Malmefjorden.