Lars Sæther_300x450

Medlemsruletten kommer til Surnadal

Ungdomskonsulent Lars Sæther

Trollheimsporten setter stor pris på sine mange medlemmer, og ønsker å gi noe tilbake. Utover sommeren vil vi presentere våre medlemmer i Surnadal, og vi vil begynnne med de forskjellige kontorene på kommunehuset i Surnadal. I dag skal vi bli bedre kjent med ungdomskonsulenten Lars Sæther og hva han gjør på om dagene.

 

I andre etasje på kommunehuset i Surnadal finner vi Lars Sæther på ungdomskonsulentkontoret. Hva gjør egentlig en ungdomskonsulent på om dagene?

 

- Det finnes ingen jobbintruks for denne stillingen sier Sæther, men kan fortelle at han har ansvar for ungdomsrådet og ungdomsklubben, og at han prøver å ha tett kontakt med disse. Han er dessuten barn og unges representant i kommunale byggesaker, samtidig som han jobber en del med UKM og MOT.

 

Sæther har altså til tider mange baller i lufta, men jobben hans følger skoleåret ganske tett, så han har til tider mer å gjøre under skoleåret. Han prøver dessuten å spise lunsj på SVGS minst en gang i uken for å opprettholde kontakten.

 

Det å være ungdomskonsulent er egentlig en stor jobb, men Sæther er for øyeblikket ansatt i en 20% stilling, samtidig som han har en annen prosjektstilling pålydende 50%. I tillegg er han for tiden alene på kulturkontoret på grunn av sykmelding.

 

- Jeg har inntrykket av at ungdommen i Surnadal har det bra, konkluderer Sæther, men han mener uansett at det viktigste med jobben er å ha kontakt med ungdommen og finne ut hvor skoen trykker.

 

Følg med på Trollheimsporten for nestemann ut i medlemsruletten i Surnadal!