Tommy laks 1

Fikk skjelven med 14-15 kilo i Burshølen

Tok storlaks første dag i Rindal

Tommy Gullhaugen fra Sarpsborg er en svært glad mann i dag. Etter bare kort tids fiske i Burshølen ved Bolme bru i Rindal landa han denne flotte storlaksen. Den vog mellom 14 og 15 kilo. - Jeg har aldri tatt en så stor laks, sa den lykkelige fiskeren til Trollheimsporten etterpå. Det er den største til nå i Surna etter fiskestarten ved midnatt.

Fin vassføring og flott elv er årsak til at laksen alt er å finne i Rindal, der den ofte ikke går opp forbi Harrang og kraftstasjonen før ut i august. Nå er den alt kommet.

Burshølen ved pensjonatet
Burshølen ved Bolme Pensjonat er stedet. Storlaksen var et kjempefint eksemplar av Surna-laks på mellom 14 og 15 kilo og Tommy Gullhaugen hadde med seg hytteier på Rindalsskogen, der de bor, som klepper og hjelpesmann.

Den største i Surna så langt
- Ei kjempeopplevelse. Den kan ikke beskrives, sa en skjelven Gullhaugen etter å ha landa laksen i toppen av Burshølen nesten under nybrua ved Bolme. Laksen ble tatt i 11-tida i dag og det er den største Gullhaugen noen gang har tatt.

Nedenfor ser du bilder av laks og fisker, samt landinga av laksen. Klikk på de nederste og sjå dem større - klikk videre og sjå dem i serie:

Laks Bursh 1_1024x767
Her landes laksen i Burshølen.
Laks Bursh 2_1024x694
Alle foto: Willy Karlstrøm
Laks Bursh3_1024x622
Laks bursh 4_1024x797