ntnui jorunn4

To tap i Trondheim

Surnadals 4.divisjonslag var forberedt på to knalltøffe kamper mot serieleder NTNUI og tabelltreer Strindheim 2 i Trondheim søndag. Tross to tap kom damene i fra det med æren i behold.

Alt annet enn klare tap ville vært overraskende mot to av de tre beste lagene i avdelingen. Serieleder NTNUI var søndagens første motstander. De startet i et forrykende tempo og Surnadal kom raskt bakpå i målprotokollen. En svært god backrekke sendte avgårde susere som var utakbar for keeper Eirin Mogset. Surnadal klarte utrolig nok å klamre seg fast, og var bare fire mål bak ved halvspilt kamp.

Hjemmelaget startet andreomgangen best, og var raskt oppe i seksmålsledelse på stillingen 19 - 13. Surnadal spilte med håndbrekket på i store deler av førsteomgangen, men etter hvilen satte de inn et ekstra gir som sørget for at ledelsen til NTNUI ble spist opp. De siste ti minuttene av kampen ble jevn og spennende, men Surnadal klarte ikke å ta ledelsen. Med 15 sekunder igjen av kampen hadde Surnadal muligheten til å utligne til 26 - 26, men angrepet ble effektivt stoppet av studentene fra Trondheim. Kampen endte dermed med ettmalstap 26 - 25.

Tøff kamp i Trondheim spektrum
To timer senere var det klart for kamp mot tabelltreer Strindheim 2, som for anledningen stilte med et svært temposterkt 18-årslag. Spillerne på Surnadal brukte mange krefter i kampen mot NTNUI, og det ble raskt klart at dette ville bli for tungt. Ti minutter ut i kampen ledet hjemmelaget hele 10 - 1, og det kunne fort blitt veldig stygge sifre hadde det ikke vært for heroisk innsats fra slitne surnadalsdamer. Til pause var stillingen 21 - 11, og kampen var selvsagt for lengst avgjort. Likevel klarte damene å hente frem det siste de hadde av krefter, og spilte uavgjort med Strindheim i andreomgangen. Sluttresultatet ble 32 - 22. En klar forbedring fra forrige møte med trønderne. Da tapte Surnadal 28 - 11, og klarte å score bare tre mål før pause.

Kommende helg skal Surnadal spille to hjemmekamper. Lørdag kommer tabelltoer Tynset på besøk, mens Frøya står på motsatt banehalvdel søndag.

Kampfakta NTNUI 3 - Surnadal 26 - 25 ( 17 - 13 )