Bindalsbruket logo (2)

Talgø kjøper Bindalsbruket

Talgø Invest AS opplyser i ei pressemelding at de har inngått avtale om kjøp av Bindal kommunes aksjepost på 97,15% i Bindalsbruket Holding AS. Bindalsbruket Holding AS ligger i Terråk i Bindal kommune og består av enhetene Bindalsbruket Eiendom AS, byggevareforretningen Bindalsbygg AS samt Trenor Dører AS.

Konsernsjef Terje Talgø synes det er stas å lede Talgø-konsernet om dagen. ”Nå svinger det virkelig, og samtidig ser vi mange store vekstmuligheter ligge rett foran nesa på oss som vi brenner etter å ta tak i og utvikle videre. Vi har enda mye å gå på, og er trygge på at vi har en organisasjon som har det som skal til for å bringe Talgø inn i framtida på en særdeles god måte!”

Bindalsbruket er i likhet med Talgø en tradisjonsrik hjørnesteinsbedrift i et mindre lokalsamfunn. Gjennom denne avtalen forenes nå over 200 års fagkunnskap om tre, og det er med stor respekt for lokalsamfunnet og med stort engasjement for å lykkes at Talgø nå går inn i selskapet. Inner- og ytterødrer er hovedproduktene til Bindalsbruket gjennom Trenor dører, noe som passer glimrende inn i Talgøs eksisterende produktspekter som favner om både innvendige og utvendige byggvarer.

Les heile pressemeldinga her!