lagbilde_Volda

Surnadal IL innebandy serievinnere

Søndag spilte SIL innebandy siste serierunde i Møre og Romsdal 3. divisjon. Før siste runde hadde de en ledelse på 4 poeng på toppen av tabellen, og der ble de liggende til siste slutt - med ett poeng før Volda.

I siste serierunde, som ble spilt i Volda, var Ronny Husby beste spiller, forteller lagleder Rickard Larsson.

- Ronny er en rutinert og veldig god keeper, og det er på grunn av han, og alle spillernes vinnervilje, at vi vinner serien.

Runden ble spilt med kun seks utespillere og en keeper: Kay Roger Bævre, Geir Ove Bævre, Rickard Larsson, Knut Bergli, Terje Megård, Espen F. Vraalsen og Ronny Husby.

- Vi var en liten, men sammensveiset gjeng som dro til Volda. Vi måtte vinne to av tre kamper, og vi klarte å gjøre det vi kom for, sier Knut Bergli.

Bergli gir honnør til lagleder Larsson, som er "drivkraften og holder dette sammen". Bergli anslår at det har vært rundt 20 spillere inne i bildet i løpet av sesongen, nettopp på grunn av at Larsson har vært flink til å få med folk og organisere det hele. Mange spillere har aldri spilt innebandy før, men det som kjennetegner samtlige er en sterk stå-på-vilje og samhold.

- Man kommer fort inn i lagånden. Alle vil gjøre sitt beste, og selv om vi har møtt teknisk gode og erfarne lag, har vi gjort det godt, sier Bergli avslutningsvis.

 

- Nå har vi sjansen til å spille i andredivisjon Midt-Norge, da det er alternativet for å rykke opp. Det kan passe for oss, men vi må ha et møte før vi bestemmer oss for hva vi skal gjøre, sier Rickard Larsson. Han påpeker at et opprykk vil kreve en del mer av både spillere og økonomi, men Larsson tror det er et ønske blant spillerne. I tilfelle SIL innebandy velger å ta utfordringen å rykke opp til neste sesong, vil de møte trønderske lag som Sjetne, Nidaros 2, NTNUi 2 og Tiller.

 

 

Matchfakta fra kampen mot Eide som endte 16-2: (M=Mål, A=Assist)

1-0, M: Rickard, A: Knut.

2-1, M: Knut.

3-1, M: Terje, A: Espen.

4-1, M: Kay Roger, A: Rickard.

5-2, M: Kay Roger, A: Geir Ove.

6-2, M: Rickard, A: Espen

7-2, M: Espen, A: Terje

8-2, M: Knut

9-2, M: Kay Roger, A: Knut

10-2, M: Espen, A: Knut

11-2, M: Geir Ove, A: Espen

12-2, M: Kay Roger, A: Rickard

13-2, M: Rickard, A: Geir Ove

14-2, M: Geir Ove, A: Knut

15-2, M: Espen, A: Rickard

16-2, M: Rickard, A: Geir Ove

 

Matchfakta fra kampen mot Volda som endte med tap, 3-4:

1-0, M: Rickard, A: Kay Roger.

2-2, M: Rickard, A: Knut.

3-4, M: Espen, A: Rickard. 

 

Matchfakta fra kampen mot Sykkylven, seier 2-0:

1-0, M: Knut, A: Kay Roger.

2-0, M: Rickard, A: Espen.

 

Endelig tabell:

tabell_slut_2014_15_500x193.png

 

Foto: Rickard Larsson.